NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Meet en match met de juiste  partner voor uw project

Meet en match met de juiste partner voor uw project

Bent u ook steeds op zoek naar de beste industriële leveranciers van onderdelen en bewerkingen? Dan is Subcontracting uw event. In 2019 vindt Subcontracting plaats op 20 en 21 november in Antwerp Expo. Dat dit samenvalt met Welding Week, het grootste lasevent van de Benelux, is geen toeval. Zo vindt u zowel de juiste lastechnologie als de juiste partners voor verdere bewerkingen of materialen onder één dak.

(Beeld: Studio Vercammen)

 

Subcontracting verzamelt toeleveranciers, industriële designers, productontwikkelaars en CEO’s die op zoek zijn naar innovatieve productietechnologieën of nieuwe materialen. Organisator Easyfairs wil met deze beurs producenten (inkopers) in contact brengen met de juiste toeleveranciers. Marketing Event Manager Jeroen Arnouts: “Met andere woorden, Subcontracting draait helemaal rond netwerken. Daarom krijgen alle exposanten en bezoekers een gratis matchmaking tool aangeboden. U hoeft gewoon in te geven wie of wat u zoekt en dankzij het Conversation Starter systeem worden alle relevante aanvragen en aanbiedingen voor u gematcht. U kan zelfs al een concrete afspraak vastleggen op de beursvloer.” VIB, de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek zet mee zijn schouders onder dit initiatief.

(Beeld: Studio Vercammen)

 

Synergie en dynamiek

Subcontracting staat net als vier jaar geleden bij de Welding Week geprogrammeerd. Waar Subcontracting partners en experten in metaalbewerking samenbrengt, legt Welding Week de klemtoon eerder op machines en technologie. “De combinatie levert een enorme synergie en dynamiek op”, geeft Arnouts aan. “Zowel tussen de exposanten als de bezoekers van beide beurzen. Alles wat nodig is van materiaal, technologie en expertise om een feilloos metaalproduct af te leveren, vindt u onder een dak.” De organisatie verwacht voor beide events samen meer dan 150 standhouders en hoopt de kaap van de 5.000 bezoekers ruimschoots te ronden.   


Praktische info

Waar? Antwerp Expo

Wanneer? 20 en 21 november

Openingsuren? Van 10 tot 17 uur

(21 november) of 18 uur (20 november)

Programma? Gratis mits registratie

Meer info? www.subcontracting-antwerp.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details