NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Nieuw model ontbraammachine leidt tot optimale resultaten
Het nieuwe model van de 32 RB series ontbraammachine.

Nieuw model ontbraammachine leidt tot optimale resultaten

Timesavers introduceert het nieuwe model van zijn ontbraammachine: de 32 RB series. Deze roterende borstelmachine is geschikt voor het ontbramen, kanten afronden, laseroxide verwijderen, finishen en slakken verwijderen van metalen onderdelen. Zowel kleine delen met een afmeting van 50×50 mm als grote delen tot zelfs 1100 mm kunnen worden bewerkt.

Met Timesavers’ innovatieve oplossing, de hammerhead, kunnen de zware plasmaslakken worden verwijderd. Dit gebeurt zonder het oppervlak te beschadigen. De stalen pinnen tikken gemakkelijk en snel de metaalresten van het onderdeel, zonder het oppervlak te beschadigen. Eerder was dit alleen beschikbaar voor de 10 series, 22 series en de 42 RB series, maar nu ook voor de middelgrote machine, de 32 RB series.

Combinatie van applicaties

Het is nu ook mogelijk om in één doorgang laseroxide te verwijderen en kanten af te ronden. Deze combinatie van applicaties is uitermate belangrijk voor producten die een coating krijgen. Door randen die vrij zijn van een oxidelaag, blijft de verf beter hechten en door afgeronde kanten is er een gelijke dekking van de verflaag.

Borstels maken meer contact

De optimalisaties die zijn doorgevoerd, zorgen ervoor dat de borstels meer contact hebben met de onderdelen die worden bewerkt. De vier borstels zijn nu 530×350 mm groot, hebben meer schuurmateriaal en roteren over de gehele werkbreedte. Het gevolg is dat elk onderdeel een gelijkmatige kantafronding krijgt, ongeacht waar het in de machine wordt geplaatst. Ook is het nu mogelijk om een radius van 2 mm te bereiken met de 32 RB series. De schuurborstels gaan tot zeker 3300 werkuren mee en kunnen volgens een eenvoudig wisselsysteem worden vervangen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.