Overname Las Center
00:59
18-05-2017

Nieuwe eigenaar verbonden aan Las Center

Las Center – technische groothandel en installatiebedrijf – is per 1 mei 2017 overgenomen door Schobben Erik.

Sinds 60 jaar sterk in lassen en gassen
Las Center werd in 1957 opgericht te Hasselt en heeft zich in een snel tempo ontwikkeld tot een gerespecteerde speler in de markt van ‘Lassen en gassen’. Als technische groothandel is Las Center expert in de verkoop van hoogwaardige lasapparatuur, snijapparatuur, afzuigapparatuur en alle toebehoren van onder meer SAF-FRO, Weldline, Binzel en Rhodius. Gasleveranciers, ziekenhuizen, laboratoria, scholen en industrieën doen veelvuldig een beroep op Las Center. Dit zowel voor advies en aankoop van bovenstaande programma, als voor de installatie, onderhoud en herstelling van leidingen voor het transporteren van proces- en industriële gassen.

Betrokken en kundig team van specialisten 
Het Hasseltse bedrijf heeft momenteel 15 medewerkers en is nog steeds op zoek naar nieuwe kwalitatieve werknemers. Dhr. Smulders Jos is in dienst sinds 1990 en vervult sinds 2013 de functie van Directeur. Na zijn pensionering vanaf 1 juli zal Schobben Erik zijn taken overnemen. Accountmanager Maris Kurt richt zich onder andere op de verkoop van alle lasen toebehoren aan de metaalindustrie en de scholen in Belgisch Limburg. Schobben Erik richt zich op Nederlands Limburg. Groven Thierry is verantwoordelijk voor de werven en zorgt voor de planning van zijn team van monteurs. Zijn team is werkzaam binnen de gehele Benelux.

Gezonde en mooie toekomst voor Las Center 
De nieuwe eigenaar Schobben Erik vervulde, voor hij Las Center overnam, de functie van business unit manager van een technische groothandel in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Vanuit deze functie stuurde hij diverse vestigingen aan. Zijn overstap naar Las Center beschouwt hij als een logische en uitdagende stap. Erik ziet volop potentieel binnen Las Center en kijkt er dan ook naar uit om samen met het complete team het bedrijf verder te laten doorgroeien.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Las Center , Nieuws , overname , Schobben Erik

Metaalvak België partners

Sandvik CoromantAutomatische lasfilters