NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Nieuwe Seco GL schroefdraadsnijkoppen breiden het aantal oplossingen voor diepe boringen uit

Nieuwe Seco GL schroefdraadsnijkoppen breiden het aantal oplossingen voor diepe boringen uit

Verminder afkeur, wat leidt tot het verschroten van grote, dure werkstukken – bij bewerkingen in diepe boringen met twee nieuwe GL25-schroefdraadsnijkoppen voor Steadyline® draaibaren en kotterbaren van Seco Tools. Deze nieuwe schroefdraadsnijkoppen breiden het gamma GL-koppen van Steadyline®-baren uit met een verbeterde keuze van producten die de nauwkeurigheid van de productie vergroten, zorgen voor betere, hoogwaardige oppervlakteafwerking en de dode tijden voor het indexeren van snijplaten en het verwisselen van koppen verminderen. Steadyline®-draaibaren maken gebruik van het meest effectieve trillingsdempingssysteem op de markt voor gemakkelijk draaien en kotteren tot een diepte van max. 10xD in kleine en grote boringen.

Voor bewerkingen in diepe boringen met een diameter van slechts 30 mm, bieden de nieuwe compacte GL25-koppen extra stabiliteit tot 10xD. Met de hoge repeteernauwkeurigheid van de Seco GL25-aansluiting op Steadyline®-baren ø25 mm (1″) kunnen werkplaatsen profiteren van het bereik/de uitsteeklengte en de zeer effectieve antitrillingstechnologie. De GL-aansluiting met geoptimaliseerde wanddikte biedt centreernauwkeurigheid en maatrepeteerbaarheid tot 5 µm, wat zorgt voor een grotere operationele flexibiliteit en snellere en gemakkelijkere gereedschapswissels. Seco Tools heeft deze nieuwe GL25-schroefdraadsnijkoppen ontworpen voor integratie met Seco Jetstream Tooling® dat de mogelijkheid biedt voor werken met hoge koeldruk.

Neem voor meer informatie over de Seco GL-koppen contact op met een plaatselijke Seco-vertegenwoordiger of ga naar onze productpagina voor GL-snijkoppen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details