NLFR

Platform voor de metaalverwerkende industrie
One-stop-shop in ­oppervlaktebehandeling zet kwaliteit en flexibiliteit op de eerste plaats
Kwaliteit staat centraal. Daarvoor haalde de firma ook de nodige certificaten: ISO 9001:2015, AS/EN9100 voor de lucht- en ruimtevaart en Qualisteelcoat voor de behandeling van staal.

One-stop-shop in ­oppervlaktebehandeling zet kwaliteit en flexibiliteit op de eerste plaats

Wie een ruim pakket van technieken aanbiedt, kan flexibel inspelen op de noden van klant en project. Lakkerij Vandereyt is de one-stop-shop in oppervlaktebehandeling die ernaar streeft de klant zoveel mogelijk te ontzorgen met natlak- en poedercoatlijnen, tampon- en zeefdruk, en zelfs eenvoudige montage- en inpakwerkzaamheden. Vanaf eind 2020 komt daar ook metaliseren bij. Kwaliteit en flexibiliteit zijn cruciaal om in elke situatie de gepaste oplossing te bieden.

Lakkerij Vandereyt is gespecialiseerd in het natlakken en poedercoaten van werkstukken, maar heeft ook een eigen tampon- en zeefdrukafdeling en voert zelfs eenvoudige montage- en inpakwerkzaamheden uit.

Lakkerij Vandereyt uit Heusden-Zolder staat bekend voor een kwaliteitsvolle oppervlaktebehandeling van ferro en non-ferro metalen, kunststoffen en zelfs hout. Klanten kunnen bij deze one-stop-shop in oppervlaktebehandeling terecht voor zowel natlak als poedercoating. Ze hebben ook een eigen tampon- en zeefdrukafdeling, waar ze na de lakbehandeling onder andere logo’s, pictogrammen en teksten kunnen aanbrengen. Ze kunnen zelfs eenvoudige montage- en inpakwerkzaamheden uitvoeren. “Met dit aanbod streven we er steeds naar om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Die strategie blijkt te werken en daarom blijven we hierin ook investeren”, vertelt salesverantwoordelijke Vincent Peters. “De laatste drie jaar hebben we onze productie uitgebreid met twee productielijnen, waardoor we onder meer grote werkstukken tot 6 m lang, 2 m breed en 2 m hoog en met een gewicht tot 1.000 kg kunnen natlakken en poedercoaten. Eind dit jaar nemen we een nieuwe installatie voor het metaliseren van onderdelen in gebruik.”

De specialist uit Heusden-Zolder nam in de laatste drie jaar onder meer een nieuwe productielijn voor het poedercoaten van grote werkstukken tot 6 m lang, 2 m breed en 2 m hoog in gebruik.

Kwaliteit als rode draad

De klanten van Lakkerij Vandereyt komen uit de lucht- en ruimtevaart, defensie, truck- en busbouw, spoorwegen, offshore, maar ook uit de medische sector, de verlichtings- en meubelproductie en de OEM-markt. “Als je in al die sectoren actief bent, kan je innovatieve ideeën en behandelingen uit het ene segment ook inzetten in andere sectoren. Dat biedt grote voordelen, ook voor onze klanten”, gaat Peters verder. “Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen onze processen. We kiezen voor hoogwaardige grondstoffen en kunnen rekenen op een team van ervaren medewerkers, die continu bijgeschoold worden. We beschikken ook over de nodige certificaten, waaronder het bekende ISO 9001:2015, maar evenzeer een AS/EN9100-­certificering, de kwaliteitsnorm voor lucht- en ruimte­vaart en defensie, en Qualisteelcoat voor de kwalitatieve behandeling van staal.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details