NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Onestopshop voor innovatief snijgereedschap staat voor kwaliteit, expertise en service
Klanten kunnen bij De Fruytier terecht voor snij-, opspan- en handgereedschappen, meetinstrumenten en oplossingen voor werkplaatsuitrusting.

Onestopshop voor innovatief snijgereedschap staat voor kwaliteit, expertise en service

Voor een nauwkeurige bewerking van werkstukken en componenten moeten maakbedrijven hun machines ook uitrusten met het correcte gereedschap. De Fruytier is gespecialiseerd in snijgereedschappen voor de metaalindustrie, maar biedt veel meer en kan zijn klanten van een volledige uitrusting voorzien. Het familiebedrijf uit Beveren-Leie (Waregem) levert producten van hoogkwalitatieve merken en staat garant voor een uitstekende service. Zo streeft het ernaar om met zijn klanten een langetermijnrelatie op te bouwen.

De Fruytier groeide sinds de oprichting in 1970 uit tot een groothandel die gespecialiseerd is in gereedschappen voor verspaning. Klanten kunnen er vandaag terecht voor snij-, opspan- en handgereedschappen, meetinstrumenten en oplossingen voor werkplaatsuitrusting. “We doen eigenlijk alles voor op en rond de draai- en freesmachine. Zo zijn we gespecialiseerd in de levering van snijgereedschappen voor de metaalverwerkende industrie. Ons assortiment omvat tools voor het boren, frezen, draaien, afsteken en brootsen, draadsnijden, verzinken en ontbramen, ruimen, kartelen, zagen en kotteren”, vertelt zaakvoerster Griet Missinne. “Er is echter meer, want we kunnen klanten een volledige uitrusting bieden, met aangedreven tools, snelwisselsystemen, maar ook specifieke opspansystemen, zoals nulpuntspansystemen en vacuümtafels.”

Duurzame relaties

De Fruytier kiest bewust voor kwaliteitsvolle gereedschappen van sterke merken, waar kwaliteit, innovatie en optimalisatie centraal staan. De firma wil zich echter ook onderscheiden door de service. 

“Door onze jarenlange expertise kunnen we de klanten met raad en daad ondersteunen bij hun verspaningstoepassingen. Wie de juiste gereedschappen gebruikt, kan immers de efficiëntie van bestaande processen gevoelig optimaliseren: betere kwaliteit, minder nabewerkingen en hogere productiviteit. Het resultaat is een verspaand product tegen een lagere eindkostprijs. De total cost of ownership is uiteindelijk wat telt”, gaat Missinne verder. “In samenwerking met de klant werken we ook gereedschappen volgens plan uit. Dankzij onze expertise en uitgebreid netwerk kunnen we in de meeste gevallen een geschikte oplossing voorstellen. We streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen. Zo werken we enerzijds aan een vaste samenwerking met leveranciers en anderzijds binden we de klanten aan ons door onze betrouwbaarheid. Die manier van werken vormt de basis voor ons succesvol bestaan in de Benelux, nu al meer dan ­vijftig jaar.”  

DE FRUYTIER

Deken De Bostraat 33
8791 Waregem (Beveren-Leie)
+32 56 71 22 71
[email protected]
www.defruytier.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details