NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Ontdek op 1 juni wat digitalisatie kan betekenen voor uw productiebedrijf aan de hand van enkele gerichte live demo’s en o.a. case studies van ArcelorMittal en Devion

Ontdek op 1 juni wat digitalisatie kan betekenen voor uw productiebedrijf aan de hand van enkele gerichte live demo’s en o.a. case studies van ArcelorMittal en Devion

Routeco Belux & Rockwell Automation willen u graag uitnodigen voor een inspirerend Customer Event over Smart Manufacturing, de weg naar digitale transformatie. Neem deel aan hun event dat zal plaatsvinden op 1 Juni 2023, in hun kantoren in Turnhout en ontdek hoe u uw bedrijfsactiviteiten digitaal kunt transformeren tot een Connected Enterprise®

Enkele specialisten zullen de verschillende aspecten van de Connected Enterprise®  toelichten, inclusief de voordelen en uitdagingen van de implementatie hiervan.

Het programma van de dag bestaat uit meerdere presentaties, demo’s en interactieve sessies waarin u de mogelijkheid heeft om uw vragen en inzichten met onze experts te bespreken.

Om dit verder te verduidelijken, hebben we eveneens enkele gastsprekers uitgenodigd die dit reeds in de praktijk hebben omgezet en hun ervaringen met jullie willen delen.

Belangrijk: U kunt kiezen om verschillende sessies bij te wonen. Het is perfect mogelijk om sessies te combineren in functie van uw interesses en activiteit.

DATUM EN LOCATIE

  • Donderdag 1 Juni 2023, Everdongenlaan 23, B-2300, Turnhout. 
  • Tijd: 09:00 – 16:30 
  • De lunch wordt door Routeco aangeboden. 

Bekijk hier het volledige programma en de topics in de categorieën machinebouwers en eindgebruikers

Als u nog vragen hebt over het evenement, kunt u altijd contact opnemen via [email protected] of telefonisch via +32 14 39 43 40.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.