NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Ontworpen door lassers voor lassers:  de sleutel tot succes

Ontworpen door lassers voor lassers: de sleutel tot succes

Ontwerpers, die zelf geruime tijd op de werkvloer gestaan hebben, kunnen hun producten vaak het best afstemmen op de behoeften van de gebruikers. Zo bestaat het team van Lincoln Electric uit lassers en daardoor slaagt de specialist er steeds weer in om lasapparatuur te ontwikkelen, waarmee het lasproces geoptimaliseerd wordt en het leven van de lasser vereenvoudigd. Getuige daarvan is de POWERTEC® i inverter lasmachine.

De nieuwste compacte inverter lasmachine van Lincoln Electric is geschikt voor alle bestaande MIG/MAG-lasprocessen en beklede elektroden voor het lassen van staal, rvs, aluminium en het MIG-solderen. POWERTEC® i is beschikbaar in twee versies: standaard en advanced. De standaardversie heeft een vermogen van 250 of 320 A, een instelbare voltage en draadaanvoersnelheid en digitale V- en A-meters. De advanced versie is uitgerust met een kleurenscherm en 25 synergetische lasprogramma’s. Deze lasmachines zijn leverbaar met verschillende vermogens: 250, 320, 380 of 450 A. De laatste twee kunnen eventueel uitgebreid worden met een COOLARC® 26 waterkoeling voor de toorts.

POWERTEC® i is de nieuwste compacte inverter lasmachine van Lincoln Electric voor alle bestaande MIG/MAG-lasprocessen en beklede-elektroden.

 

Vooruitstrevende technologie

Deze machines worden gekenmerkt door een perfecte draadaanvoer met een optimale uitlijning van de lasdraad ten opzichte van de vierrols aandrijving en zijn voorzien van een inspectieluik om het verbruik van de lasdraad te controleren. Ze hebben een superieure lasboog met uitstekende herstart, hoge constante stabiliteit, snelle traploze parameteraanpassing. De innovatieve intuïtieve interface met groot 7” TFT-kleurenscherm en een eenvoudig meertalig navigatiemenu visualiseert nuttige informatie, zoals de ARCFXTM lasnaadconfiguratie en lasfouten. Deze interface is eenvoudig instelbaar met de lashandschoen aan.

Klaar voor de toekomst

De producten van de POWERTEC® i familie voldoen helemaal aan de nieuwe Europese verordening voor lasapparatuur. De conventionele transformator uit de bestaande POWERTEC® werd vervangen door de inverter technologie. Hiermee voldoet de POWERTEC® i aan de nieuwe regelgeving dankzij een minimale efficiëntie van 85% en een stroomverbruik tijdens inactiviteit dat ruim onder de nieuwe limiet ligt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.