J&T Autolease
01:06
17-05-2018

Ontzorgen van de klant

J&T Autolease biedt de professional die op zoek is naar een compacte, middelgrote, grote of specifiek omgebouwde bestelwagen een professionele aanpak. Dat gaat van professioneel advies tot scherpe tarieven in combinatie met een op maat samengesteld dienstenpakket. Een bestelwagen moet immers zowel mobiliteit garanderen als het werk makkelijker maken, zonder te veel extra kopzorgen.

J&T Autolease kijkt samen met de klant naar de beste mogelijkheden om een oplossing op maat te bieden. Daarbij ziet J&T Autolease het als een streven om de klant te ontzorgen, bijvoorbeeld door het voorzien van een fleet managementsysteem dat eenvoudig in het leasepakket kan worden opgenomen. Zo kan de klant op de hoogte blijven van waar zijn voertuigen zich bevinden en hoe de chauffeurs ermee omspringen. Daarnaast beschikt J&T Autolease over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde carrosserieherstellers, bandencentrales en servicepunten.

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak
Wil de klant iets extra; dan kan J&T Autolease daarvoor zorgen: alternatieve brandstoffen of aandrijving, carrosseriebescherming, front- en sidebars voor een stoere uitstraling of het voorkomen van beschadigingen. Een imperiaal op het dak om grote ladingen te vervoeren, het monteren van een trekhaak, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Net als het personaliseren van de voertuigen met belettering, geavanceerde full colour prints of zelfs het compleet wrappen van de voertuigen om het bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Dat geldt al evenzeer voor de optimale inrichting en uitrusting van bedrijfswagens. Hiervoor werkt de onderneming samen met verschillende gespecialiseerde partners. Dat opent mogelijkheden voor aangepaste interieurs, laadsystemen, wand- en vloerbekleding en complete bouwsystemen voor het veilig vervoeren en overzichtelijk opbergen van gereedschappen en materialen.

J&T Autolease België is een servicegerichte leasemaatschappij met 21 jaar ervaring en een directe, persoonlijke manier van werken. De onderneming heeft het voordeel merk- én bankonafhankelijk te zijn, waardoor snel en flexibel kan ingespeeld worden op individuele klantenwensen.

J&T Autolease België is een onderneming van International Car Lease Holding.

Tekst | Hendrik De Spiegelaere   Beeld | J&t Autolease

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Metaalvak België partners

CoroChuck ® 935Volkswagen