V.l.n.r: Richard van Schijndel - Service Manager, Marco de Jong - Manager Service – Sales, Deputy-Managing Director, Mariëlle van der Ploeg -Backoffice Sales Assistant, Johan Elster - President Business Unit Markets, Marius van der Hoeven - Division Head Benelux and Germany

00:34
04-03-2019

Open dag – Bystronic Benelux B.V

Het verkoopkantoor Bystronic Benelux verzorgt haar klanten in België, Luxemburg en Nederland. Ze hebben hun nieuwe gebouw begin februari officieel geopend. De fotogalerij toont verschillende foto’s van de nieuwe dochteronderneming.

Waarom is ByBenelux verhuisd?

Het oude gebouw was niet langer geschikt voor de organisatie en structuur van Bystronic Benelux. De look and feel van het nieuwe gebouw benadrukt daarentegen de positie van Bystronic als toonaangevende speler in de plaatwerkindustrie.

Bystronic Benelux

Het personeel in Nederland werkt nu in een grote, open Ze werken ​​dichter bij elkaar en hebben dus kortere lijnen. Dat bevordert open en transparante communicatie.

Focus op klanten

Klanten profiteren ook van het nieuwe gebouw. Met de ultramoderne softwaretrainingsruimte kunnen klanten zich ongestoord concentreren op hun cursussen. Er is ook een workshopruimte voor klanten. In maart zal de eerste “Lean Workshop” voor klanten georganiseerd door Bystronic Benelux in samenwerking met Spartners plaatsvinden.

Positionering

Het nieuwe pand ligt dicht bij de snelweg A27 (noord-zuid verbinding), een van de drukste snelwegen van Nederland. Het zeven meter hoge Bystronic-logo is van ver te zien.

Lees meer over: ByBenelux , Bystronic , Open dag

Metaalvak België partners

PlastibacMazak opvolger