NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
OPEN MIND op D2M 2022 . hyperMILL® CAM-innovaties – Stand 4131

OPEN MIND op D2M 2022 . hyperMILL® CAM-innovaties – Stand 4131

OPEN MIND Technologies Benelux zal aanwezig zijn op de D2M 2022 op 21 en 22 september. OPEN MIND Technologies zal op stand 4131 de innovatieve technologieën in de huidige versie 2022 van haar hyperMILL CAD/CAM-suite presenteren, inclusief bewerkingsstrategieën van 2,5D tot 5-assig, Digital Twin technologie, geautomatiseerde programmering en een reeks additieve productie-oplossingen.

Een van de hoogtepunten op de beurs is hyperMILL VIRTUAL Machining. Tijdens een korte demonstratie kan OPEN MIND de modules laten zien die worden gebruikt om op consistente wijze NC-code te genereren, te optimaliseren en te simuleren. Om dit mogelijk te maken, werkt de software met Digital Twin van de werkelijke CNC-machines en gebruikt het simulaties op basis van NC-code. Hierdoor kunnen meerassige bewerkingen worden geoptimaliseerd, omdat rekening wordt gehouden met de individuele beperkingen van de machine. Een goed voorbeeld van de optimalisaties die mogelijk zijn met hyperMILL Virtual Machining is hyperMILL BEST FIT, waarmee voorgefreesde werkstukken intelligent kunnen worden uitgelijnd. Deze functie is ideaal voor het nabewerken van 3D-geprinte componenten, omdat in hyperMILL BEST FIT ook de productievolgorde op een innovatieve manier kan worden geprogrammeerd. In plaats van handmatig uitlijnen wordt de NC-code aangepast aan de exacte positie van het onderdeel. Dit bespaart tijd en verhoogt de procesbetrouwbaarheid.

Geautomatiseerde CAM-programmering

hyperMILL AUTOMATION Center stelt gebruikers in staat processen te definiëren en te standaardiseren op basis van elementen die een CAD-model kan bevatten. De stappen voor gegevensvoorbereiding en programmering, tot aan simulatie en het genereren van NC-programma’s, worden gedefinieerd. Zodra dit is gebeurd, kan het proces worden ingezet en automatisch worden uitgevoerd op nieuwe componenten. Hierdoor kunnen programmeurs hun tijd besteden aan complexere in plaats van routinematige taken. De kwaliteit van de CAM-programmering is beter reproduceerbaar, terwijl de productieplanning kan worden gestandaardiseerd en geoptimaliseerd. Dit verhoogt de efficiëntie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details