NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
ORA Machines en FANUC Benelux slaan handen in elkaar

ORA Machines en FANUC Benelux slaan handen in elkaar

Met meer dan 30 jaar ervaring is FANUC de pionier in het bouwen van 100% elektrische spuitgietmachines, namelijk de ROBOSHOT. FANUC beschikt het over een maandelijkse productiecapaciteit van 400 ROBOSHOT-machines en wereldwijd zijn er meer dan 50.000 ROBOSHOT-machines geïnstalleerd en actief in verschillende industrieën en toepassingen.

In de Benelux markt wil FANUC Benelux zijn huidige marktpositie in de kunststofindustrie verder versterken en uitbouwen. Bedrijven actief in de kunststofindustrie zijn steeds meer op zoek naar één aanspreekpunt voor een innovatieve, specifieke totaaloplossing. Om hier een antwoord op te bieden zal vanaf september 2019, ORA Machines de FANUC ROBOSHOT-spuitgietmachines vertegenwoordigen.

“Met bijna 70 jaar ervaring in het spuitgietproces en een volledig aanbod aan randapparatuur ligt het DNA van ORA Machines in lijn met het DNA van FANUC Benelux. Beide bedrijven zijn toonaangevend op het gebied van automatisaties in verschillende industrieën”, zegt Managing Director Paul Ribus.

“ORA machines draagt productkwaliteit en -innovatie hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen, werken we uitsluitend samen met leveranciers die een uitstekende reputatie hebben. Om die reden, hebben wij FANUC als nieuwe partner gekozen”, vult Pieter Van Ballegooijen, Managing Director van ORA Machines aan.

Tijdens de Kunststoffenbeurs in Veldhoven, 25-26 september, zal ORA deze samenwerking voor het eerst aan de Benelux-markt tonen en kunnen bezoekers de ROBOSHOT bezichtigen. Iets later, tijdens de K-show, dé belangrijkste beurs voor de kunststof- en rubberindustrie in Düsseldorf vertegenwoordigt ORA Machines de FANUC ROBOSHOT van 16 tot en met 23 oktober.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.