Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Oppervlaktebehandeling

Orde op zaken met kantelbakmodules

Kleine componenten, hoek- of koppelstukken, bouten en moeren, … Een overzichtelijke en stofvrije opslag van al deze onderdelen is in de machinebouw en metaalindustrie essentieel om efficiënt te kunnen werken. Plastibac speelt op deze behoefte in met de lancering van de gloednieuwe Crystal Box serie, een nieuwe en modern ogende reeks kantelbakmodules in verschillende maten […]

cb50-3-secondary-product-picture-kopieren-1

4 maart 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Kleine componenten, hoek- of koppelstukken, bouten en moeren, … Een overzichtelijke en stofvrije opslag van al deze onderdelen is in de machinebouw en metaalindustrie essentieel om efficiënt te kunnen werken. Plastibac speelt op deze behoefte in met de lancering van de gloednieuwe Crystal Box serie, een nieuwe en modern ogende reeks kantelbakmodules in verschillende maten en materialen.

De Crystal Box serie bestaat uit 4 types kantelbakjes in afmetingen van 155x300x185 mm tot 240x600x305 mm. Belangrijk is dat er nu modules zijn tot 8 liter inhoud, waardoor ook grotere wisselstukken of onderdelen gestockeerd kunnen worden. De PE-PET-uitvoering is antistatisch en zelfs voedingsgeschikt voor waar dit nodig zou blijken. “Belangrijk is dat de klapdeurtjes altijd transparant zijn en blijven, zelfs na vele jaren gebruik,” vertelt sales manager Andi Vertriest. “Op deze manier behoudt u het overzicht en kan u snel die componenten nemen die u nodig hebt. Verder werden de kantelbakmodules op zo’n manier ontworpen dat ze uiterst schokbestendig zijn. Bovendien zijn ze resistent tegen de meeste agressieve producten waardoor u ze grondig kan schoonmaken of meepakken in ateliers waar soms van een machine naar een werkbank op een iets verdere locatie gegaan moet worden.

Plastibac

Interessant is dat de modules onderling aan elkaar kunnen worden vastgemaakt. Dit resulteert in een makkelijk hanteerbaar opslagmedium dat orde, stevigheid en stabiliteit biedt. Het is zelfs mogelijk om ze aan wandpanelen of frames te bevestigen. Bovendien kunnen ze erg eenvoudig met veiligheidsbeugels worden uitgerust. Dit is vooral handig voor toepassing in bedrijfswagens of op een verrijdbaar frame aangezien deze vermijden dat de kantelbakken niet ongewenst openvallen tijdens transport. Zelfs mobiele werkplaatswagens kunnen met de Crystal Box worden ingericht.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details