Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Overlijden van Dhr Robert Dewulf

Robert-Dewulf-LVD[2]

18 augustus 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met grote droefheid melden we u dat  Baron Robert Dewulf, een van de stichtende vaders van LVD, donderdagavond, 11 augustus, overleden is op de leeftijd van 93 jaar.

Als één van de drijvende krachten, de “D” in LVD, heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het bedrijf dat hij in 1954 mee opbouwde naast Jacques Lefebvre en Marc Vanneste. De drie directeurs waren bijzonder complementair met meneer Dewulf als bruggenbouwer zowel naar de politiek als het bedrijfsleven. Dankzij zijn inspanningen verwierf LVD een reputatie als respectabele fabrikant en goede werkgever in de streek.

Onder zijn impuls groeide LVD uit tot een internationaal bedrijf. Zijn ondernemerschap en zijn visie op de toekomst hebben LVD tientallen jaren geleden op de kaart gezet als innovatieve speler op de wereldmarkt.

Ook al was hij al vele jaren op rust en had hij de fakkel overgedragen aan de jongere generatie, hij bleef tot het allerlaatste moment oprecht begaan met het wel en wee van de onderneming. Als het enigszins mogelijk was, kwam hij nog heel graag naar het bedrijf en toonde hij nog steeds een grote interesse voor de nieuwste producten en ontwikkelingen. Hij hield ervan om kennis te maken met de nieuwe mensen in LVD maar bleef ook heel bekommerd om het welzijn van alle andere medewerkers van het bedrijf. Hij zal ontzettend gemist worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details