Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Oppervlaktebehandeling

Overzichtelijk opbergen van kleine onderdelen

CB50-3S kopiëren
Crystal box kantelbakjes zorgen steeds voor overzichtelijke stockage en stofvrije presentatie van kleine onderdelen.

Tekst | Evi Husson

Beeld | Plastibac

27 mei 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De metaalverwerkende industrie gebruikt net als andere producerende bedrijven veel machineonderdelen en gereedschappen. Belangrijk is dat niet alleen grote gereedschappen een vaste plek hebben, maar ook kleine componenten. Bouten, moeren, hoek- en koppelstukken verdienen een overzichtelijke en stofvrije opslag. Dit komt de efficiëntie ten goede. Het Kuurnse bedrijf Plastibac heeft hiervoor onder meer handige kantelbakjes in zijn assortiment. Plastibac heeft zich de afgelopen jaren als familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen én verkopen van kunststof bakken, palletten en verpakkingen bestemd voor professioneel gebruik. In een onlangs verschenen catalogus staan componenten voor stockage en magazijn (magazijnbakken, werktuigbakjes, kantelbakmodules …), logistiek en industrie (stapelbakken, dekselkisten, palletboxen, palletten), voeding & catering (voedingsgeschikte bakken, draai-stapelkratten, koelboxen), milieu & afvalbeheer (afvalcontainers, retentiepalletten, afval­tonnen), facility (rekken) en industriële verpakkingen (emmers met deksel, IBC’s, vaten en jerrycans).

Overzichtelijk en stofvrij

Een oplossing voor kleine componenten zijn de Crystal box kantelbakjes. Ze zorgen voor overzichtelijke stockage en stofvrije presentatie van ijzerwaren, componenten en onderdelen. De kantelbakjes zijn antistatisch en resistent tegen agressieve producten. Hierdoor is het mogelijk om de bakjes in productielocaties op de werkplek te gebruiken.

Een voorbeeld van een metalen werkplaatswagen met dertig Crystal Box kantelbakjes (vijftien per zijde).

Onbreekbaar en transparant

De bakjes zijn zodanig ontworpen dat ze een hoge belastbaarheid aan­kunnen en vrijwel onbreekbaar zijn. Ze blijven daarbij hun transparantie behouden, ook na een langere gebruiksperiode. 

Verschillende soorten, kleuren en maten

De Crystal box serie bestaat in antraciet en lichtgrijs. Er zijn vier types in afmetingen van L 300 x B 155 x H 185 mm tot L 600 x B 240 x H 305 mm. Hierdoor kunnen niet alleen kleine onderdelen, maar ook grotere wisselstukken netjes worden opgeborgen.  Daarnaast is er het basis­model Storage 7000 in de kleuren rood, groen of beige.

Diverse combinatiemogelijkheden

De verschillende types kantelbakjes zijn te combineren tot een groter geheel. Bakkenwagens voor de kantelbakmodules maken het mogelijk de componenten naar de gewenste plek te rijden. Kortom, het is een eenvoudig hanteerbaar opslagmedium om snel de gewenste kleine onderdelen te vinden of op te bergen. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details