NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Promas na 6 jaar afwezigheid weer present op de Technishow

Promas na 6 jaar afwezigheid weer present op de Technishow

Op dinsdag 12 maart is het eindelijk weer zo ver. Voor het eerst sinds 2018 zal Promas weer te zien zijn op de Technishow in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Na een afwezigheid van 6 jaar zal Promas weer haar uitgebreide assortiment aan CNC-machines presenteren.

“Onze aanwezigheid op de Technishow is na de succesvolle edities van voorgaande jaren voor ons een belangrijk platform om onze machines te presenteren.” aldus Richard Hermans van Promas. “Daarnaast is de Technishow een prachtige gelegenheid om in contact te komen met onze relaties.”

Vol trots presenteert Promas dit jaar van Hedelius de Tiltenta 9 en de Acura 65 Marathon (palletbeladingssysteem), die een combinatie bieden van precisie, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zal CMZ vertegenwoordigd zijn met drie verschillende draaibanken uit de TA-, TD- en TTL-serie, waaravn één machine met de CMZ eigen gantry loader. Tevens zullen twee Hartford-machines gepresenteerd worden: De LG1570 en de LG1000; de laatste met werkstukbelading zal te zien zijn op de (buur)stand van Hoffmann.

Het stand nr. van Promas is Hal 12 A086.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details