NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Promatt DemoDagen 2023 boordevol met trainingen, demonstraties en acties

Promatt DemoDagen 2023 boordevol met trainingen, demonstraties en acties

Op 16 en 17 november vindt in Haaksbergen de inmiddels 4de editie van de Promatt DemoDagen plaats. De showroom van Promatt wordt weer met enthousiasme omgetoverd in de grootste tentoonstelling van Behringer bandzaagmachines, Eisele cirkelzaagmachines en FOM CNC bewerkingscentra en zaagmachines in de Benelux. Daarnaast worden er ook systemen voor opslag, ontbramen en verpakken gedemonstreerd en zijn er verschillende afzuigingen voor spanen alsmede nevel en rook te zien. 

Bezoekers kunnen zich inschrijven voor verschillende trainingen en demonstraties (kijk op www.promatt.com voor meer informatie).

Tevens heeft Promatt naast de technische know-how tijdens de DemoDagen ook culinaire verrassingen met doorlopend vers bereide maaltijden en een whiskyproeverij.

Promatt is in 2003 opgericht en al sinds 20 jaar importeur van Behringer zaagmachines. In verband met het 20-jarig bestaan zijn er tijdens de Promatt DemoDagen speciale acties met hoge kortingen op geselecteerde machines en gereedschappen.

U kunt zich aanmelden voor de Promatt DemoDagen op www.promatt.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details