Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Oppervlaktebehandeling

Robuuste zuigers voor elke professionele en industriële omgeving

Ondernemers in de industrie worden geconfronteerd met diverse reinigingstaken. Logisch dat de reinigingsapparatuur op elke specifieke, complexe toepassing is afgestemd....

ivc_60_30_industry_det_4_ci15_300-dpi-jpg-kopieren

24 september 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Ondernemers in de industrie worden geconfronteerd met diverse reinigingstaken. Logisch dat de reinigingsapparatuur op elke specifieke, complexe toepassing is afgestemd. Laat dat nu net zijn, waar Kärcher voor staat: efficiënte reinigingsoplossingen voor elk type vervuiling, in elke industriële branche. We laten u bij deze graag nader kennis maken met het assortiment professionele industriële zuigers van Kärcher.

(Beeld: www.maderfoto.de)

 

De compacte IVC industriezuiger is een allrounder die in alle veiligheid kleine hoeveelheden vloeistoffen en grove stofdeeltjes opneemt, waaronder ook gevaarlijk en explosief stof. De nieuwe IVM middenklasse kan, door de combinatie van kracht en wendbaarheid, overal worden ingezet, ook op moeilijker te bereiken plaatsen. De grootste en krachtigste industriële zuiger is de IVS Super Class, de specialist die extra zuigkracht ontwikkelt voor het doeltreffend verwijderen van grote hoeveelheden vaste stoffen. De robuuste IVR-L is vervolgens dé oplossing voor toepassing in de metaalverwerkende industrie want hij neemt terzelfdertijd en zonder enig residu achter te laten, smeervloeistoffen en metaalspaanders op. De IVR reeks met een extra robuuste materiaaldikte voor een langere levensduur, vervolledigt het gamma. De industriezuigers uit deze reeks scoren niet alleen hoog inzake mobiliteit, ze zijn ook ergonomisch en voorzien van intelligente geluidsdemping, waardoor ze aangenaam zijn in gebruik.

(Beeld: www.maderfoto.de)

 

Levensduur & veiligheid

Bij de ontwikkeling werd geen enkele toegeving gedaan op kwaliteit; enkel de beste materialen werden gebruikt. De veeleisende omstandigheden die industriële omgevingen typeren, hebben geen vat op de lange levensduur van de krachtige, extreem robuuste machines, zelfs niet wanneer ze worden ingezet in een volcontinu drieploegensysteem. Bovendien werd extra aandacht besteed aan de veilige werking, een overtuigende troef in industriële zones met verhoogd risico. 

Een gezonde werkplek = een stofvrije werkplek! 

Stof kan een gevaar voor de gezondheid betekenen. Het gemeenschappelijk doel van overheid, beroepsorganisaties en werkgevers is daarom stofvorming te voorkomen op de werkvloer. Teneinde de arbeidsplaatsgrenswaarde van stof te respecteren is het belangrijk om stof snel en efficiënt te verwijderen. Een bezem, stoffer en blik, of een hogedrukpistool kan deze klus niet klaren. Het is aangewezen om krachtige en veilige stofzuigers te gebruiken die kunnen worden aangesloten op de werktuigen die stof veroorzaken of die worden gebruikt in combinatie met passend toebehoren om het stof van vloeren en machines te verwijderen.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details