NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
SafanDarley E-volutiedagen 2023

SafanDarley E-volutiedagen 2023

Op woensdag 10 en donderdag 11 mei 2023 organiseert SafanDarley wederom de E-volutiedagen in Lochem. Krijg een exclusieve kijk in de toekomst van het werken met SafanDarley kantbanken. In navolging op de ‘Intelligent Lights-out Factory’ presentatie tijdens EuroBlech 2022 toont SafanDarley in eigen huis de vertaalslag naar uw productieomgeving. Ontdek de mogelijkheden om uw productiviteit en duurzaamheid te verbeteren door middel van automatisering en klantspecifieke oplossingen. 

Tijdens dit event presenteert SafanDarley een uitgebreid programma. Variërend van live demonstraties van o.a. de nieuwe machinebesturingssoftware ASC-Control voor de geautomatiseerde oplossingen en de zeer compacte nieuwe CNC buighulp I-Mate, een rondleiding door de fabriek en de aanwezigheid van spreker en technofilosoof Rens van der Vorst die u laat nadenken over de impact van technologie. 

Introductie ASC-control 

Met trots introduceert SafanDarley de volledig in eigen huis ontwikkelde Automated Sollution Cel Control. Deze machinebesturingssoftware stelt SafanDarley in staat om samen met AutoPOL en RoboBend (offline software) een totaal pakket te bieden voor alle geautomatiseerde oplossingen. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van derden en heeft u voor het gehele pakket slechts een aanspreekpunt. 

Op het gebied van gebruiksgemak is hoog ingezet. Een uitgebreid trainingsprogramma is voor de operator daarom ook niet nodig. Nadat een opdracht naar de ASC-Control is verstuurd, kan hij op een zeer eenvoudige manier de machine bedienen en de opdracht uitvoeren. Zo werkt de operator zeer efficiënt en verhoogt de productiviteit van de geautomatiseerde cel. 

ASC-Control zorgt voor een flinke stap vooruit op het gebied van gebruiksgemak, efficiency en productiviteit en legt voor SafanDarley een mooie basis om in de toekomst op door te ontwikkelen. 

Exclusieve kijk in de toekomst 

Met de R-Brake 130T en E-Brake 35T Mini Cell toont SafanDarley tijdens deze E-volutiedagen een volledig geautomatiseerde toepassing van innovatieve plaatbewerking, met ondersteuning van AGV Pallet Jack van Kumatech. De optimale samenwerking van de machines in SafanDarley’s ‘Intelligent Lights-out Factory’ is o.a. aangestuurd door de laatste versie van AutoPOL, de offline 3D buigsimulatie software voor een complete en betrouwbare procesbeheersing. Met deze opstelling krijgt u een exclusieve kijk in de toekomst van werken met SafanDarley kantbanken. 

Bij de SafanDarley R-Brake zijn de kantbank en de robot in één systeem geïntegreerd. De robot is horizontaal verrijdbaar langs een traverse aan de bovenzijde van de kantbank. Hierbij blijft de vloer voor de machine volledig vrij voor aan- en afvoer van materiaal. 

De E-Brake Mini Cell is perfect inzetbaar voor de volautomatische productie van kleine complexe producten. Ook is het mogelijk om zonder tussentijdse programmering achtereenvolgens verschillende producten te buigen. 

Beide machines zijn modulair gebouwd en volledig naar klantwens te configureren, waardoor een optimale efficiëntie en hogere productiviteit te realiseren is. 

Uiteraard vindt u in de showroom machines uit het gehele SafanDarley leveringsprogramma, zoals de E-Brake C 200T met Tool Mate, E-Brake 130T Ultra, voorzien van een intelligente buighulp I-Mate, H-Brake Hybrid+ 230T Ultra en de M-Shear. 

Aanmelden Evolutiedagen 2023 

Wilt u ook uw productieproces optimaliseren doormiddel van verhoging van de efficiency en productiviteit? Met aandacht voor een lager energieverbruik en operationele kostenbesparingen? Bekijk tijdens de Evolutiedagen 2023 samen met SafanDarley naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Aanmelden kan via https://safandarley.com/nl/evolutiedagen2023. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details