NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
SafanDarley presenteert een compleet programma met oplossingen op het gebied van plaatbewerking tijdens Blechexpo 2021.

SafanDarley presenteert een compleet programma met oplossingen op het gebied van plaatbewerking tijdens Blechexpo 2021.

Maak kennis met onze laatste ontwikkelingen op het gebied van plaatbewerkingsmachines, software en automatisering. Ontdek het tijdens de Blechexpo.

E-Brake 35T Mini Cell

De E-Brake Mini Cell is een volledig geautomatiseerde oplossing die wordt gekenmerkt door zijn compactheid, ideaal voor grote batches van kleine complexe producten. De 100% elektrische Mini Cell is modulair opgebouwd, je voegt dus alleen de opties toe die je nodig hebt. Met het optionele automatische gereedschaps- en gripperwisselsysteem is het mogelijk om snel te wisselen tussen verschillende producten. De Mini Cell kan worden uitgerust met de optionele palletautomaat, om automatisch nieuwe pallets te laden en de producten af te voeren. Programma’s voor de E-Brake Mini Cell kunnen off-line geprogrammeerd worden met Robobend off-line simulatie software. Hiermee worden vooraf alle bewegingen nauwkeurig gesimuleerd en geprogrammeerd.

H-Brake Hybrid 110T-1600

Tevens toont SafanDarley de H-Brake Hybrid 110T-1600. Deze krachtpatser heeft een zeer hoog tonnagebereik op een kleine werklengte. Deze compacte en snelle machine is uitermate geschikt voor het zetten van kleine complexe dikkere plaatdelen en is de ideale oplossing bij beperkte ruimte. De machine is optioneel uit te voeren met Ergonomic pakket, wat vooral bij het buigen van grote series voordeel biedt. Dit bedieningsgemak resulteert in een hogere productiviteit.

Autopol off line software

Een van de highlights tijdens de beurs is onze unieke AutoPOL offline buigsimulatiesoftware, een modern 3D-systeem om kantbanken of-line te programmeren 3D CAD-bestanden te ontvouwen. Met de optionele Batch & Remote-functionaliteit was het al mogelijk om automatische meerdere enkelvoudige 3D bestanden te programmeren. Het verlaagt de programmeerkosten aanzienlijk. Sinds kort is het ook mogelijk om 3D samengestelde tekeningen in te laden, waarbij AutoPOL de optimale bewerkingsvolgorde bepaald om nog efficiënter te werken. Een tweede nieuwe feature is het offline programmeren van het E-Bend L hoekmeetsysteem in AutoPOL. Naast een tijdsbesparing worden ook foutieve metingen voorkomen door offline analyse van de hoekmeet instellingen.

Naast de genoemde innovaties laat SafanDarley op de BlechExpo ook machines uit het standaard leveringsprogramma zien, zoals de E-Brake 50T Ultra en de M-Shear 205-6 met return to sender functie.

Bezoek SafanDarley op de BlechExpo in Stuttgart van 26 t/m 29 oktober 2021 in Hal 3, stand 3206

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details