NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
SafanDarley presenteert intelligente lights-out fabrieksoplossingen
De E-Brake C 200T Ultra Tool Mate is uitgerust met een automatische gereedschapswisselaar

SafanDarley presenteert intelligente lights-out fabrieksoplossingen

SafanDarley zal tijdens Euroblech 2022 een breed scala aan innovatieve oplossingen presenteren, stuk voor stuk ontwikkeld met het oog op de toekomst. Rekening houdend met het verlagen van het energieverbruik, hogere productie, kostenbesparing, en het tekort aan personeel. 

De E-Brake Mini Cell en de R-Brake zullen in een afgescheiden ruimte getoond worden. In deze nagebootste productie-omgeving zullen de machines met behulp van de nieuwe Pallet Jack van Kumatech van materiaal worden voorzien. Deze AGV zal daarnaast ook de pallets met eindproducten afvoeren naar een fictief magazijn. Op deze manier schetst SafanDarley tijdens Euroblech 2022 een beeld van de toekomst.

E-Brake Mini Cell 35T

De E-Brake Mini Cell kantbank is voorzien van het nieuwste type FANUC robot met een handlingsgewicht van 25 kg, een aanvoerstation voor vier productstapels, een aflegstation en een afvoergoot. Deze volledig geautomatiseerde kantbank kenmerkt zich door zijn compactheid. Optioneel kan de E-Brake Mini Cell worden uitgerust met een automatische gereedschapswisselfunctie. Hierdoor is het mogelijk om snel te switchen tussen ­verschillende producten.

R-Brake 130T 

De SafanDarley R-Brake op basis van de SafanDarley E-Brake kantpers wordt eveneens gepresenteerd. De kantpers en de robot zijn in één systeem geïntegreerd. De robot is horizontaal verrijdbaar langs een traverse aan de bovenzijde van de kantpers. De R-Brake is uit te voeren met een automatisch gereedschaps- en gripperwisselsysteem, waardoor hij ook geschikt is voor het combineren van kleinere series.

E-Brake C200T – Tool Mate

De E-Brake C 200T Ultra Tool Mate is uitgerust met een automatische gereedschapswisselaar. Deze gereedschapswisselaar zorgt voor het automatisch plaatsen van de gereedschappen in de machine. Terwijl de Tool Mate gereedschap wisselt, kunnen andere werkzaamheden worden uitgevoerd. Zeker bij kleine batches levert dit een aanzienlijke tijdsbesparing op. Door de continue veiligheidscontrole in de veiligheidszone kan de wisselaar de gereedschappen met zeer hoge snelheid wisselen. Voor lange gereedschapsopstellingen kunnen lengtes tot 515 mm worden gebruikt.    

SafanDarley is te bezoeken tijdens de EuroBLECH in hal 14, op stand H14.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details