Sandvik Coromant
01:06
17-05-2017

Sandvik Coromant benoemt nieuwe directievoorzitter

Nadine Crauwels is benoemd tot nieuwe directievoorzitter van Sandvik Coromant en wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de onderneming als de toonaangevende leverancier van gereedschappen, gereedschapsoplossingen en knowhow voor de maakindustrie. 

Nadine heeft een solide achtergrond binnen Sandvik Coromant. In haar vorige functie was zij Vice-President en Head of Customized Solutions and Strategic Relations. Zij heeft gewerkt bij verkoop, productbeheer en productie-introductie en heeft leiding gegeven aan Sandvik Coromant in Zwitserland. Nadine is in 2000 bij de onderneming gekomen en heeft meer dan 22 jaar ervaring in de maakindustrie.

“Het doet mij bijzonder veel genoegen dat Nadine deze nieuwe op zich wil nemen omdat zij een sterke en moderne leider is met een zeer grote kennis van en ervaring in onze branche. Haar leiderschap, samen met het sterke team binnen Sandvik Coromant, geeft mij een heel optimistisch gevoel over de toekomstige ontwikkeling van Sandvik Coromant, ” aldus Klas Forsström, directievoorzitter van Sandvik Machining Solutions, haar voorganger als directievoorzitter bij Sandvik Coromant.

“Dit is een heel spannend moment en ik verheug me op deze nieuwe kans om deze fantastische onderneming verder te ontwikkelen. Sandvik Coromant bevindt zich nu al in een uitstekende positie. Met toonaangevende producten en oplossingen die waarde opleveren voor onze klanten over de hele wereld. Sandvik Coromant wordt geleid door hoogopgeleide, toegewijde en klantgerichte medewerkers. Met het Sandvik Coromant-managementteam lukt het me zeker om onze strategie uit te voeren en de industrie op een hoger niveau te brengen en samen de toekomst van de maakindustrie vorm te geven, ” zegt Nadine Crauwels, “Ik ga me vooral richten op het veiligstellen van de continuïteit van het succes van Sandvik Coromant en het versterken van onze rol als marktleider.”

Nadine rapporteert aan de directievoorzitter van Sandvik Machining Solutions Klas Forsström en treedt toe tot het managementteam van Sandvik Machining Solutions.  Nadine is geboren in België en heeft een Master-graad in de ingenieurswetenschappen werktuigkunde van de Katholieke Universiteit van Leuven in België. Ze is in haar nieuwe functie begonnen op 15 mei 2017.

Metaalvak België partners

Eplan RittalHardmetaalsoort