NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Slimme en geïntegreerde oplossingen voor de industrie

Slimme en geïntegreerde oplossingen voor de industrie

Het walhalla van de industriële automatisering en Industrie 4.0 keert terug naar zijn meest preferente periode. INDUMATION.BE 2024 zal plaatsvinden van 31 januari tot en met 2 februari 2024 in Kortrijk Xpo.

De gebruikelijke ingrediënten – waaronder de timing, het marktconforme aanbod in de zeven technologieroutes, de sterke partnerships, de Connectivator, de Nocturne, de Expert Classes… – gecombineerd met de actuele geopolitieke, demografische en technologisch disruptieve setting, vormen de ideale receptuur voor de editie 2024 van het walhalla van de industriële automatisering en Industrie 4.0.

Alle takken van de industrie

Indumation.be richt zich naar industriële professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, aerospace, energie- en nutsbedrijven…) en publieke sectoren (overheden voor infrastructuur en organisatie). Qua profielen richt de beurs zich zowel naar beslissers en eindverantwoordelijken (voor productie, logistiek, aankoop, projecten en ontwikkeling), als naar voorschrijvers en adviserende stafmedewerkers. Ook hogeschoolstudenten technologisch onderwijs en derdegraads middelbare scholieren (onder begeleiding) worden verwelkomd.

Nieuwste inzichten en best practices

Indumation.be staat telkens garant voor een unieke beurservaring én kennisoverdracht. Een high-end aanbod Expert Classes dompelt de bezoekende teams onder in de nieuwste inzichten, voorspellingen en best practices van experten, competentiecentra en industry peers. In de hub Connectivator verrijken experten, bezoekers, technologiefederaties en onderzoekscentra elkaar onder de pay-off Connect – Integrate – Innovate.

Tech Guru Explosition

Op woensdagavond 31 januari host de organisatie, samen met enkele cruising partners en met ondersteuning van diverse scholen, het Tech Guru Explosition evenement. Een op maat gemaakt initiatief, exclusief voor alle studenten hoger/universitair technologisch onderwijs en young professionals (alumni). Er wordt een heus, informeel en interactief debat opgezet. Diverse panelleden (info binnenkort op de beurswebsite) vertegenwoordigen hyperscalers, AI-startups met een bewezen staat van dienst, en een tech watcher. Diverse invalshoeken, meningen omtrent de realiteit, toekomst en ontwikkelingen rond Metaverse & AI for Industry komen aan bod. Voorafgaand kunnen de deelnemers ervoor kiezen om bij de cruising partners zelf langs te gaan voor een persoonlijke ontvangst en kennismaking. Na afloop van het debat is iedere deelnemer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de afterdebate party met deejay, drinks en bites.

Nocturne

Op donderdag 1 februari 2024 zijn een feestelijke nocturne en een laatavondbezoek voorzien tot 22 uur. Iedereen is er welkom! De organisatie en de meer dan 250 partners verwelkomen u graag in deze meer informele setting op Indumation.be. Er worden die avond diverse belevenissen en randevents opgezet voor u om te ontdekken op diverse standen en locaties op de beursvloer. De ervaring leert dat een nocturnebezoek op Indumation.be een absolute aanrader is.

Friday Teamday & Immersion Classes

Vrijdag 2 februari wordt Indumation.be 2024 the place-to-be voor die kleinere industriële ondernemingen waar de zaakvoerder en zijn hechte team afdelingshoofden in hoofdzaak kampen met de beperkte mogelijkheid, krappe agenda’s en beschikbare medewerkers om Indumation.be te bezoeken. 

De organisatie kadert op vrijdag daarom voor de eerste het thema ‘It’s Friday – it’s Teamday’. Indumation.be nodigt deze bedrijven specifiek uit om voor één dag hun vrijdagmeetings in te ruilen voor een leerrijke, praktijkgerichte, ‘samen in de auto naar Indumation.be 2024’ teambuildingactie. Bedrijfsteams die zich hiervoor inschrijven, krijgen twee heel praktijkgerichte Immersion Classes (Smart Maintenance en Collaborative Technology) voorgeschoteld, ingeleid door twee experten, gevolgd door een bezoek aan de beurs met highlights over beide expertises, gevolgd door een hapje en drankje aan de beursbar, voor ze tevreden en opgeladen samen het weekend inrijden.

Agoria Learning Tour

Agoria Industrial Automation, de producenten en leveranciers van industriële automatisatie in België, organiseert tijdens deze zevende editie van INDUMATION in 2024 opnieuw de INDUMATION LEARNING TOUR, een industriële automatisering ontdekkingstocht die u kan ervaren met uw leerlingen en school. Groepen van drie laatstejaarsleerlingen en één schoolbegeleider uit het technisch, beroeps- of algemeen secundair onderwijs in België zijn welkom. Dus voor hen die zich willen onderdompelen in de wereld van STEM. Meer info op de beurswebsite.  

Praktische info

Waar? Kortrijk Xpo
Wanneer? 31 januari tot en met 2 februari
Openingsuren? Telkens van 10 u., op woensdag tot 18 u.,
op donderdag tot 22 u. en op vrijdag tot 16 u.
Tickets? Gratis mits registratie via de website
Meer info? www.indumation.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details