Rebel One
00:41
14-09-2017

Snel lasnaden wegnemen en ontbramen met Rebel One unitized

Naast de F-lijn is de M-lijn de tweede nieuwe lijn van onze Rebel One unitized, waardoor Cibo samen met de reeds bestaande S- en T-lijn over het meest geavanceerde gamma driedimensionale schuurmaterialen beschikt dat er momenteel op de markt te vinden is.

Iets minder fijne afwerking
Een nieuwe lijn toevoegen aan ons gamma driedimensionale schuurmaterialen, doen we uiteraard niet zomaar. Vooral wanneer lasnaden of freeslijnen weggewerkt moeten worden, bewijst de M-lijn haar nut. Zeker als het snel moet gaan en een iets minder fijne afwerking afdoende is. Dit heeft het te danken aan haar iets agressievere werking, met als resultaat tijdswinst en veel minder hitteontwikkeling. Is daarentegen een decoratieve finish vereist, dan kan u beter gebruik maken van de S-lijn.

De M-lijn is daarnaast een uitstekende keuze om bramen weg te nemen aan een werkstuk. Maar daar stopt het niet. Ze is ook perfect inzetbaar als het gaat om het opkuisen van schroefdraad of om hoeken te breken, tot zelfs het slijpen van aluminium toe. Tot slot is de M-lijn uitermate geschikt om te structureren.

De M-lijn is een onmisbare toevoeging als u uw RVS en non-ferro materialen sneller, veiliger en comfortabeler wilt afwerken.

Meer info over de M-lijn van Rebel One? Surf naar www.rebelone.be/M_lijn

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Cibo , lasnaden , Productinformatie , Rebel One

Metaalvak België partners

Kemppikunststof stafmateriaal