Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Toelevering

Stevige transparante opbergboxen met deksel voor kleinere materialen en onderdelen

Plastibac-2_RUN-GROUP-2-bewerkt
Deze stevige boxen zijn in allerlei formaten en in twee uitvoeringen leverbaar: een standaard stapelbare RUB versie en deze conische, nestbare RUN versie.

Tekst | Johan Debaere

Beeld | Plastibac.eu

3 februari 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Als fabrikant en leverancier is het belangrijk om het gamma steeds weer in vraag te stellen en bij te sturen om tegemoet te komen aan de behoeften in de markt. Bij Plastibac houden ze de vinger aan de pols. Naast de gekende magazijnbakken, duurzame kunststof palletten en palletboxen kunnen professionele klanten er ook terecht voor de producten van Really Useful Box. Deze transparante en draagbare opbergboxen met deksel zijn beschikbaar in allerlei formaten en in twee uitvoeringen: een stapelbare versie (RUB) en nestbare boxen (RUN).

Plastibac is een one-stop-shop voor klanten die op zoek zijn naar herbruikbare kunststof ladingdragers voor stockage en logistiek, ware­housing, afvalbeheer en andere industriële toepassingen: magazijn­bakken, opslagbakken, palletten en palletboxen, retentiepallets, diverse sorteer- en afvalcontainers, jerrycans en vloeistofvaten van klein tot groot (onder andere IBC) … “Professionals vinden het uitgebreide gamma in onze webshop, maar onze medewerkers kunnen ook ter plaatse gaan om hen te adviseren of te ondersteunen bij specifieke projecten”, zegt marketingmanager Robbie Naessens. “We volgen de trends in de markt op de voet en passen ons assortiment aan op basis van de behoeften. Toen we begin 2021 onze nieuwe catalogus voorstelden, werden ook weer heel wat nieuwe producten gepresenteerd, waaronder stevige plooiboxen, distributiebakken, transparante bakken … en nog veel meer.”

Plastibac verdeelt de opbergboxen van Really Useful Box voor de B2B-markt, ook geschikt voor de opslag van onderdelen en gereedschappen in ateliers.

Really Useful Box

Plastibac is erkend verdeler van de opbergboxen van Really Useful Box voor de professionele markt (B2B). “Deze handige boxen, gemaakt uit polypropeen, kunnen ook in de metaalverwerkende sector gebruikt worden. Ze zijn enerzijds geschikt om documenten, plannen en kantoormaterialen netjes en overzichtelijk op te bergen, maar door hun stevigheid ook om onderdelen en gereedschappen in het atelier op te slaan. Aangezien ze transparant zijn, kan de gebruiker steeds de inhoud zien, waardoor het niet nodig is om elke box één voor één te doorzoeken om het juiste item te vinden”, licht Naessens toe. “De Really Useful Box is beschikbaar in de meest uiteenlopende formaten en ook in twee uitvoeringen, met name een standaard stapelbare RUB box en een conische, nestbare RUN box. Stevige hoeken maken deze multifunctionele, temperatuurbestendige opbergboxen supersterk en het solide deksel maakt het mogelijk om meerdere boxen op elkaar te stapelen. Dankzij de handgrepen op het deksel kunnen ze ook eenvoudig verplaatst worden. Ontdek alle varianten in onze webshop, waar ze uit voorraad en vanaf één stuk besteld kunnen worden.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details