NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Stimuleren van innovatie en digitalisering op het gebied van productie

Stimuleren van innovatie en digitalisering op het gebied van productie

Met unieke producten en nieuwe digitale oplossingen en concepten, zal ’s werelds meest vooraanstaande leverancier van gereedschappen en knowhow voor de metaalbewerkende industrie aan bezoekers van de EMO 2019 laten zien hoe ze procesoptimalisering kunnen realiseren. Sandvik Coromant zal EMO gebruiken voor het presenteren van nieuwe digitale oplossingen voor bewerkingsprocessen en efficiënte verbonden productie. In lijn met het motto van het bedrijf: ‘samen de toekomst vormgeven’, zullen innovaties rond digitale bewerking en Industrie 4.0 centraal staan op de 528 m2 grote stand in hal 5 (B06).

Natuurlijk zal hardware in de vorm van de nieuwste snijgereedschap- en tooling innovaties ook worden belicht. De belangrijkste van deze nieuwe producten die de transitie doormaken van ontwikkelingslaboratorium naar commercieel beschikbaar zijn, zal een gemakkelijk te gebruiken oplossing zijn voor het doelmatige en betrouwbaar boren. De boor wordt officieel geïntroduceerd op de beursstand, waarbij bezoekers de eerste zullen zijn die meer ontdekken. De nieuwe generatie lichtgewicht CoroMill® 390 frees, geproduceerd middels additieve productie, is niet minder innovatief. Gecombineerd met Silent Tools™ adapters reduceert de frees, dankzij haar lichtgewicht constructie, trillingen bij het frezen met lange uitsteeklengte en verhoogt zo de stabiliteit en productiviteit.

Sandvik Coromant presenteert op de EMO 2019 unieke producten en nieuwe digitale oplossingen en concepten.

 

Ontwerp, planning en verspaning onderling verbinden

Behalve de gereedschappen die worden getoond op de EMO, maken de digitale oplossingen van het bedrijf het mogelijk het ontwerp, de planning en het verspanen onderling met elkaar te verbinden, alsmede een effectieve procesanalyse en verbeteringen. Diverse CoroPlus® digitale bewerkingsoplossingen van Sandvik Coromant bieden verschillende manieren om productie-intelligentie te integreren in een werkplaats, hetgeen resulteert in geoptimaliseerde processen en op feiten gebaseerde verbeteringsbeslissingen. Eén van de hoogtepunten op de stand is de geüpgradete CoroPlus® ToolPath software voor PrimeTurning™, het recent geïntroduceerde draaiconcept van Sandvik Coromant dat anders is dan al het andere. CoroPlus® ToolPath software ontworpen om fabrikanten te ondersteunen die PrimeTurning™ technologie gebruiken voor het versnellen van hun bewerkingen en planningsprocessen. Daarnaast biedt de software nu de optie voor het importeren van CAD-modellen en het maken van 3D-simulaties met botsingsdetectie. Overeenkomstig deze holistische aanpak, zal Sandvik Coromant ook een nieuwe oplossing presenteren die met sensoren uitgeruste gereedschappen mogelijk maakt, zoals de Silent Tools™ Plus oplossing, voor het direct versturen van data naar de machine. Op deze manier kunnen bewerkingsprocessen in real time worden bewaakt en bestuurd.

De nieuwe generatie lichtgewicht CoroMill® 390 frees reduceert trillingen bij het frezen met lange uitsteeklengten.

 

Specialisten van over de hele wereld

Bezoekers aan de stand van het bedrijf op de EMO kunnen de vele getoonde innovaties bespreken met vijftig Sandvik Coromant specialisten van overal ter wereld. Om de juiste expert te vinden, kunnen bezoekers gebruikmaken van twee touchscreens, die hen overeenkomstig zullen begeleiden. Diegenen die van plan zijn een bezoek te brengen kunnen ook van te voren afspraken met de experts maken middels een formulier, dat beschikbaar is op de Sandvik Coromant website. Om de best mogelijke ondersteuning voor de investeringsoplossing samen met zijn klanten te ontwikkelen, hanteert Sandvik Coromant een geïntegreerde benadering van het productieproces met als resultaat het samenwerken met diverse machinefabrikanten. EMO-bezoekers zullen daarom niet alleen Sandvik Coromant oplossingen vinden op de stand van het bedrijf, maar ook op stands van talloze machinefabrikanten over de hele beurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details