NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Super geslaagde eerste editie van 4InnovatorsDays

Super geslaagde eerste editie van 4InnovatorsDays

Op 23, 24 en 25 september 2020 hebben de 4InnovatorsDays plaatsgevonden in de showroom van Q-Fin Quality Finishing Machines in Bergeijk. Meer dan 300 geïnteresseerde bezoekers bezochten deze demonstratie-dagen. Met een maximum van 35 bezoekers per tijdsblok van 2 uur voldeed het evenement aan de richtlijnen van het RIVM. De bezoekers konden onder het genot van een hapje en drankje ‘live’ de innovaties zien van de 4 organiserende bedrijven, te weten LVD, Kumatech, Valk Welding en Q-Fin Quality Finishing Machines.

4innovatorsdays-1-kopieren

Bij LVD was er vooral interesse in de software met adaptieve hoekmeting Easy-Form Laser gedemonstreerd op een 40tons kantbank DYNA-PRESS40/15PRO. Kumatech liet zijn drie AGV voertuigen zelfstandig rondrijden door het bedrijfspand, deze Pallet Jack, Tractor Tom en Dual Tom trokken veel bekijks.  Valk Welding liet een cel met alu-lasrobot zien welke werd beladen door een cobot. Q-Fin Quality Finishing Machines demonstreerde in eigen huis wel 4 nieuwe machines. Diverse bezoekers namen hun eigen testproducten mee en deze werden ter plaatse van de gewenste finish voorzien.

De organisatoren ontvingen zowel van bezoekers als via social media vele positieve reacties. Vanwege het grote succes gaat dit evenement in de toekomst zeker een vervolg krijgen.

De 4 bedrijven bedanken alle bezoekers welke hun interesse hebben getoond.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details