NLFR

Platform voor de metaalverwerkende industrie
Uitnodiging 4InnovatorsDays

Uitnodiging 4InnovatorsDays

Q-Fin nodigt u van harte uit voor de 4InnovatorsDays welke op 23, 24 en 25 september a.s. plaats gaan vinden. Tijdens deze dagen zullen vier TechniShow Award-genomineerden hun innovaties, die aanvankelijk op de Technishow geïntroduceerd zouden worden, aan geïnteresseerden demonstreren.

Q-Fin Quality Finishing Machines, Kumatech, LVD en Valk Welding organiseren de 4Innovators Days onder strikte maatregelen in de showroom van Q-Fin in Bergeijk. Bezoekers dienen zicht te registreren voor een blok van twee uur. Op deze manier worden de bezoekersaantallen gespreid en kan men de nodige afstand garanderen.

LVD plaatst de Easy-Form kantbank – 80ton 2500mm werklengte – met de daarbij horende CADMAN® software in de kijker. De andere LVD-machines, waaronder ook lasersnijmachines, zullen te bezichtigen zijn in de productieomgeving incl. demonstraties op de Dyna-Cell.

Kumatech laat drie AGV voertuigen zien. De Pallet Jack transport (pallets en stapelrekken), de Tractor Tom transport (pallets en wagens) en de Dual John met rollenbaan transport (bakken en kratten). Daarnaast laten ze één KUMA plaatwerkidentificatie machine zien en een Techman cobot welke de KUMA belaadt.

Valk Welding zal zijn cel met alu-lasrobot tonen. Deze cel wordt beladen door een cobot en zal tijdens het event pennenbakjes produceren uit dun aluminium materiaal. Deze worden gelast met het Super-Active-Wire-Proces.

Q-Fin Quality Finishing Machines demonstreert 4 nieuwe machines. Dit betreft de unieke finish machine F600 SP4 PLANETAIR, de nieuwe 1500 mm brede ontbraammachine F1500, de F600 SR4 ROTOR en de slakkenmepper DS600. Daarnaast staan in de showroom van Q-Fin alle overige finish oplossingen uit het programma werkend opgesteld. Bezoekers kunnen hun eigen testproducten meenemen en deze worden ter plaatse van de gewenste finish voorzien.

Data: 23, 24 en 25 september van 10:00 – 20:00. De dagen zijn opgedeeld in tijdsblokken van 2 uur.
Geheel volgens RIVM richtlijnen is het verplicht vooraf aan te melden met voorkeur voor een tijdsblok.

Neem nu contact met Q-Fin Quality Finishing Machines op om u te registreren via email (info@q-fin.nl) of per telefoon (+31-497 58 1018).

Dag:

Woensdag 23 september

Donderdag 24 september

Vrijdag 25 september

Tijdsblok:

10-12 u

12-14 u

14-16 u

16-18 u

18-20 u

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details