NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Universal Robots schakelt Progress Communications in voor marketing- en communicatieactiviteiten in de Benelux 

Universal Robots schakelt Progress Communications in voor marketing- en communicatieactiviteiten in de Benelux 

Meer aandacht voor contentmarketing en storytelling in een markt met veel kansen.

Universal Robots is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van robots.Zij maken robottechnologie toegankelijk voor bedrijven van elke grootte en in elke industrie. Het Deense bedrijf heeft de wereld veroverd met unieke industriële collaboratieve robots (cobots) die de productie optimaliseren, in een steeds groter wordende markt. Door gebruiksvriendelijke, betaalbare cobots aan te bieden, verlaagt Universal Robots de automatiseringsbarrière, waardoor automatisering mogelijk wordt in gebieden die voorheen als te complex of te kostbaar werden beschouwd. Met een marktaandeel van 50% in de cobotindustrie is Universal Robots de onbetwiste marktleider in een segment dat naar verwachting de komende jaren exponentieel zal groeien.

Om tegemoet te komen aan de communicatiebehoeften die deze groei met zich meebrengt, is Progress Communications aangesteld om te helpen bij de ontwikkeling en implementatie van een solide content marketing strategie in de Benelux. Ook het uitwerken van klantcases en geschreven testimonials zal deel uitmaken van de opdracht van het bureau.

Christian Janse, Area Sales Development Manager bij Universal Robots: “Gezien de kansen in de markt willen we onze naamsbekendheid in de Benelux verder vergroten en de waarde van onze huidige line-up aantonen door lokaal relevante content te delen via onze blog en social media -kanalen en door relaties op te bouwen met de media. Na een grondig beoordelingsproces van de relevante bureaus hebben we Progress Communications voor deze taak geselecteerd. De inzichten, strategie en het team dat door Progress werd gepresenteerd en hun ervaring in het werken met technologiemerken was precies wat we wilden., We kijken ernaar uit om met hen samen te werken om het Universal Robots verhaal te vertellen”. 

“Artificial Intelligence en robotics zijn nu al hot topics, zowel in de consumenten- als in de B2B-omgeving, en dat zal ongetwijfeld nog tientallen jaren zo blijven, en de verwachting is dat de collaboratieve automatisering in de productie ook exponentieel zal groeien”, zegt Miek Gielkens, Managing Director van Progress Communications België. “Als vooruitstrevend technologiebedrijf heeft Universal Robots zichzelf daarom ambitieuze groeidoelstellingen gesteld. We kijken ernaar uit om hen te helpen deze ambitie te verwezenlijken en zijn verheugd om samen te werken met een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van robottechnologie”.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.