NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Uw draaiwerk, altijd volgens de afspraken geleverd

Uw draaiwerk, altijd volgens de afspraken geleverd

Bent u ook op zoek naar een toeleverancier in seriedraaiwerk waar u blind op kan vertrouwen? Ga dan eens een kijkje nemen in Ingelmunster. In twaalf jaar tijd is Amalo in de brede regio daar uitgegroeid tot een referentie in draaiwerk, die van kwaliteit en een proactieve communicatie zijn visitekaartje heeft gemaakt. Klanten weten altijd waar ze aan toe zijn en keren dan ook graag terug.

Amalo, Atelier Martin Lombaert, draagt de namen van de twee bezielers, echtgenoten Chris Martin en Ann Lombaert, in zich. Hij ontfermt zich over het atelier dat gespecialiseerd is in seriedraaiwerk, zij verzorgt de communicatie. Samen leggen ze de lat hoog om elk stuk tot in de puntjes af te werken en volgens de afspraken bij de klant af te leveren. Een verhaal van onafgebroken groeien. “Wat de reden is van ons succes? Uit feedback van klanten weten we dat ze onze proactieve communicatie heel hard appreciëren. Ze zijn door de inspanningen van Ann altijd perfect op de hoogte van hoe hun order er precies voor staat. We maken onze beloftes qua timing ook in de praktijk waar”, aldus Martin.

Meedenken met de klant

Communicatie gaat bij Amalo ook nog altijd dat stapje verder. “We willen met onze klanten vooral een duurzame relatie uitbouwen. Hoe beter we ze kennen, hoe beter we immers kunnen meedenken over hoe hun producten nog kunnen verbeteren of hoe we hen logistiek kunnen bijstaan. Door de materiaalschaarste zijn we klanten bijvoorbeeld al beginnen polsen over hun verwachtingen voor 2024, zodat we op elk moment over voldoende materiaal beschikken zodat zij nooit moeten stilvallen”, verduidelijkt Martin.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details