NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
VG Machines neemt Alexy Persen over: innovatie en kwaliteit samengebracht
Stan Dendauw naast een hydraulische pers van Alexy.

VG Machines neemt Alexy Persen over: innovatie en kwaliteit samengebracht

VG Machines, bekend om zijn hoogwaardige ontbraammachines, kondigt vol enthousiasme aan dat het de productie van de Alexy BAR-MAN persen overneemt, met name onder leiding van Stan Dendauw.

Alexy, opgericht door Dhr. Alexander Masselis en Mevr. Anny Deblauwe, staat bekend om zijn kwalitatief afgewerkte BAR-MAN hydraulische werkplaatspersen, die een sterk merk vertegenwoordigen met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige producten. Onder leiding van Kurt Masselis & Stefanie Bekaert hebben de werkplaatspersen van Alexy een solide reputatie opgebouwd, en VG Machines zet zich toegewijd in om deze erfenis voort te zetten.

Met deze overname neemt VG Machines de productie en verkoop van de BAR-MAN persen over. VG Machines, met een sterke reputatie voor de ontwikkeling, bouw en verkoop van ontbraammachines, zal nu de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid voor Alexy Presses op zich nemen. Stan Dendauw, een sleutelfiguur binnen VG Machines, zal hierbij een centrale rol spelen.

Stan Dendauw, nu verantwoordelijk voor Alexy Presses, deelt zijn enthousiasme over de overname: “Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van kwaliteitsproducten is Alexy een sterk merk dat we met veel toewijding zullen voortzetten.”

De missie van VG Machines is om de kernwaarden van Alexy te behouden, waaronder een snelle leveringstermijn, een kwalitatief afgewerkt product, een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en persoonlijk contact. Klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde betrouwbare service die ze gewend zijn, terwijl VG Machines de erfenis van Alexy Persen voortzet met een frisse toewijding aan innovatie en klanttevredenheid.

Voor verdere informatie, vragen, offertes of demonstraties, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.