NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Voor machinelogistiek ga je best bij een specialist te rade

Voor machinelogistiek ga je best bij een specialist te rade

Voor een industriële verhuizing of levering van machines vanuit de fabriek moeten bedrijven kunnen rekenen op een betrouwbare partner, die hun machines veilig en vooral onbeschadigd transporteert. De firma’s Jan van Dam Machine Transport (1989) en Jan van Dam Global Machine Logistics (2010) bieden een totaalconcept voor machinelogistiek en ontzorgen hun opdrachtgevers volledig: van het transport vanuit elke hoek van de wereld naar de havens van Rotterdam en Antwerpen, over de douane, inklaring en eventuele opslag, tot de levering bij de eindgebruiker en het verankeren in de productieomgeving.

De firma ontzorgt de opdrachtgevers volledig: van het transport vanuit elke hoek van de wereld tot het leveren en verankeren in de productieomgeving.

Klanten volledig ontzorgen

De Jan van Dam Group heeft een sterke reputatie opgebouwd bij een uitgebreide klantenkring in de meest uiteenlopende sectoren, zoals machinebouw, metaalbewerking, staalbouw, industrie, techniek, voeding, jachtbouw en civiele toepassingen. 

“We denken met onze klanten mee over de juiste manier van werken om machines te vervoeren en te installeren. We zijn een trouwe partner voor onze opdrachtgevers en machineleveranciers, maar staan ook in contact met hun klant, de uiteindelijke eindgebruiker”, stellen ze bij Jan van Dam. “We beschikken daarvoor over een uitgebreid wagenpark met een veelvoud aan trucks met opleggers, kranen en montagebussen. Onze medewerkers ontwikkelden zich tot chauffeur-monteur en zijn zeer ervaren. Omdat het om kostbare en vaak imposante machines van verschillende hoogtes en breedtes gaat, moeten vervoer, montage en verankering immers voorzichtig en netjes gebeuren.”

Jan van Dam biedt een totaalconcept voor machinelogistiek.

Blik op de toekomst

De maaksector blijft belangrijk voor onze economie en investeert continu in de ontwikkeling van vernieuwende oplossingen. Ook Jan van Dam zet fors in op innovatie en professionalisering van zijn manier van werken, waardoor het bedrijf een bijdrage levert aan het toekomstbestendig houden van
de machinelogistiek. 

“We beschikken over divers elektrisch materieel en bedenken zelf oplossingen om onze dienstverlening te vereenvoudigen door middel van slimme hulpmaterialen. We werken niet alleen voor de metaalverwerkende sector, maar bijvoorbeeld ook voor de voedingsindustrie. In die fabrieken zijn uitlaatgassen niet toegestaan. Ook daarom werken we met schone en stille kranen”, klinkt het bij Jan van Dam. “Duurzaamheid zit in ons DNA. Het dak van onze hal ligt vol met zonnepanelen. Met de energie die hierdoor opgewekt wordt, laden we ons elektrisch materieel op. Zo maken we de cirkel rond.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.