NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Voorbereid op alle gevaren met twaalf modellen
De “GARANT Master”-serie biedt handbescherming op mechanisch gebied voor minimale tot grote risico’s in droge, natte en oliebesmeurde omgevingen met snijbestendigheidsniveaus X/A tot D.

Voorbereid op alle gevaren met twaalf modellen

De nieuwe reeks “GARANT Master”-handschoenen en de siliconenvrije GARANT handschoenen dekken alle risico’s af.

Met haar nieuwe handschoenenreeks ‘GARANT Master’ maakt Hoffmann Group de keuze van polyvalente en snijbestendige handschoenen een stuk eenvoudiger. De tien modellen van de nieuwe reeks dekken, samen met de twee LABS-conforme siliconenvrije GARANT veiligheidshandschoenen, alle risico’s af die zich voordoen bij mechanische werkzaamheden in droge, natte en oliebesmeurde omgevingen. Veel bedrijven hoeven dus maar maximaal twaalf modellen op voorraad te hebben. Dit maakt de inkoop gemakkelijker en schept ruimte in het magazijn.

De nieuwe handschoenenreeks ‘GARANT Master’ voldoet aan de snijbestendigheidsniveaus X/A tot D verdeeld over drie modellen ‘GARANT Master FIT multipurpose handschoenen’ en zeven modellen ‘GARANT Master CUT snijbestendige handschoenen’. Met hun hoogwaardige afwerking en ergonomische pasvorm voldoen de nieuwe handschoenen aan bijzonder hoge eisen op het gebied van kwaliteit, bescherming en draagcomfort. Het belangrijkste basismateriaal is fijn gebreide stof van 18 Gauge huidvriendelijk polyamide, elastaan, lycra of speciaal garen. Het speciale garen maakt het mogelijk om huidonvriendelijke glas- of staalvezels achterwege te laten, zelfs bij hogere snijbeschermingsniveaus C of D. Voor de coatings worden nitril, nitreerschuim en polyurethaan op waterbasis gebruikt. Waardoor het gebruik van schadelijke oplosmiddelen zoals DMF (dimethylformamide) volledig vermeden wordt.

De coatings maken de handschoenen gripvast en schuurbestendig, terwijl ze toch maximaal elastisch blijven. Dit betekent dat zelfs met een dikkere coating een goede  vingergevoeligheid en een hoge mate van beweeglijkheid behouden blijven. Het resultaat: een handschoen die zich perfect aan haar omgeving aanpast. In oliebesmeurde omgevingen beschermt de coating en zorgt voor een stevige grip. In droge omgevingen biedt de GARANT Master FIT handschoen bijvoorbeeld ook touchscreen-mogelijkheden.

De nieuwe handschoenen van de ‘GARANT Master’-serie zijn nu te bestellen in de eShop op www.hoffmann-group.com in de maten 6-12. Het label “GARANT Master” staat voor producten van bijzonder hoge kwaliteit die zich onderscheiden door zeer bijzondere eigenschappen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details