NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Voortdurende innovaties bij Timesavers

Voortdurende innovaties bij Timesavers

Het bedrijf begon als Van der Linden in 1939 en werd precies 25 jaar geleden samengevoegd met Timesavers USA. Daarom wordt dit jaar het 25-jarig bestaan gevierd.

Ontwikkelingen

Met meer dan 80 jaar ervaring heeft Timesavers veel succes geboekt door de jaren heen. Vooral dankzij de vooruitgang in technologie hebben ze een nieuw toonaangevend ontbraamproces kunnen ontwikkelen, de roterende borstelmachine. In 2016 hebben zij zelfs de Red Dot award gewonnen voor de 42 RB serie. Timesavers is voortdurend op zoek naar verbetering en werkt aan innovaties om de productiviteit en het gebruiksgemak voor hun klanten te verhogen. Momenteel werken ze toe naar operator-onafhankelijke machines en helpen ze bedrijven om hun bedrijf te automatiseren.

Daarnaast is Timesavers gestart met online webinars om klanten en dealers te informeren over de laatste innovaties. En niet te vergeten, één-op-één live demonstraties, waarbij de onderdelen van de klant worden bewerkt om de gewenste toepassingen te ontdekken. De online activiteiten maken het voor klanten gemakkelijker om hulp te krijgen bij hun zoektocht naar een geschikte machineoplossing.

Gebruiksvriendelijk

Het brede scala aan machines, van kleine handmatige slijpmachines tot zeer high-end machines, zijn allemaal in eigen huis ontwikkeld. Elke machine is uitgerust met een PLC en HMI, en om de schermbediening te optimaliseren heeft Timesavers een HMI met pictogrammen geïntroduceerd.

Timesavers Academy

Bovendien heeft het bedrijf met succes complete programma’s ontwikkeld voor machineopleiding van klanten, agenten en partners. De training leert alle ins en outs van machinebediening, installatie, onderhoud en tooling. Door de mogelijkheden van de machine te kennen, kunnen maximale resultaten worden gegenereerd.

Fotowedstrijd

Om het 25-jarig jubileum met hun klanten te vieren, is Timesavers een fotowedstrijd gestart. De gebruiker van een Timesavers machine krijgt de kans om een foto te delen van de mooist verwerkte producten en maakt kans op mooie prijzen zoals een Bastard barbecue.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details