NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Voortman Steel Machinery heeft fabrikant van buisbewerkingsmachines, Müller Opladen GmbH, overgenomen

Voortman Steel Machinery heeft fabrikant van buisbewerkingsmachines, Müller Opladen GmbH, overgenomen

Voortman Steel Machinery, een internationaal gerenommeerde fabrikant van CNC-staalbewerkingsmachines, heeft Müller Opladen GmbH, een toonaangevende Duitse fabrikant van buisbewerkingsmachines, overgenomen. Met ingang van 1 januari 2023 breidt deze overname het productportfolio van Voortman uit met buissnijmachines voor stalen buizen, drukvaten en constructiestaal.

Voortman is al meer dan 50 jaar fabrikant van hoogwaardige staalbewerkingsmachines en innovatieve softwareoplossingen. Wat begon met de productie van profielbewerkingsmachines, gevolgd door plaatbewerkingsmachines, heeft nu geleid tot de volgende stap: de introductie van buisbewerkingsmachines. Automatisering, kwaliteit en service zijn de primaire waarden in dit familiebedrijf dat vastbesloten is om succesvolle, oplossingsgerichte producten te creëren voor verschillende staalverwerkende industrieën.

Over Müller Opladen GmbH 

Müller Opladen GmbH is wereldwijd toonaangevend in 3D-buizensnijmachines voor kleine, middelgrote en grote profielen, met een distributienetwerk dat zich uitstrekt over ongeveer 70 landen en de installatie van ongeveer 1.000 machines. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en innovatie hebben ze het vertrouwen weten te winnen van gerenommeerde klanten in diverse industrieën.

Faciliteren van uitbreiding naar nieuwe markten

Voortman wil groeien door uitbreiding naar nieuwe markten zoals offshore en energie en procesapparatuur, en meer waarde bieden door haar assortiment uit te breiden. De overname van Müller Opladen GmbH stelt Voortman in staat het productportfolio aan te vullen met buisbewerkingstechnologie. De opgedane kennis en ervaring zullen ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn voor Voortmans groeiperspectieven in de toekomst. “De integratie van Müller Opladen is een belangrijke stap voorwaarts in het voldoen aan de behoeften van onze huidige en potentiële klanten en het aanbieden van een compleet productportfolio voor profiel-, plaat- en buisbewerking”, zegt Mark Voortman, CEO van Voortman Steel Machinery.  

Kansen en toekomstige groei 

Müller Opladen GmbH blijft operationeel in Duitsland. Ralf Hamacher, directeur van Müller Opladen GmbH, zegt: “We zijn er trots op deel uit te maken van een zeer succesvolle en professionele internationale organisatie als Voortman. Bovendien kunnen klanten van Müller Opladen profiteren van het bekende internationale netwerk van Voortman voor klantenservice en verbruiksartikelen.” Dit versterkt elkaar en biedt meer voordelen voor klanten. “We zijn verheugd om Müller Opladen in de Voortman familie te verwelkomen en kijken ernaar uit om gezamenlijk nieuwe zakelijke kansen te creëren en toekomstige groei te stimuleren,” aldus Mark Voortman.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details