NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Waardeketen transformatie met Voortmans automatisering en digitalisering

Waardeketen transformatie met Voortmans automatisering en digitalisering

In het snel veranderende en concurrerende landschap waarin plaatbewerkers zich bevinden, is een 360° graden inzicht in de processen essentieel. Gelukkig biedt digitalisering krachtige tools om toegang tot bedrijfsoverstijgende data te krijgen, zodat plaatbewerkers weloverwogen beslissingen kunnen nemen om processen te optimaliseren. Voortman Steel Machinery, een leider in industriële automatisering en CNC-staalbewerkingsmachines, ondersteunt haar klanten hierbij door tools en oplossingen te bieden om data effectief te verzamelen, te verbinden en te analyseren, waardoor elke stap van hun waardeketen wordt getransformeerd.

Vereenvoudigde offertegeneratie, orderbeheer en werkvoorbereiding

Als men deze waardeketen bekijkt, is het voor klanten vaak al snel duidelijk dat binnen elke stap aanzienlijke besparingen in termen van efficiëntie, tijd en kosten kunnen worden gerealiseerd. Het proces begint met een aanvraag van een klant, waarvoor een nauwkeurige offerte nodig is. Met de offerte-oplossingen van Voortman hoeft men zich geen zorgen te maken over complexe en tijdrovende orderverwerking of offertegeneratie. Voortmans offertemodule weerspiegelt exact de bewerkingen in de fabriek, inclusief niet-secundaire bewerkingen, waardoor klanten accurate kostprijzen krijgen. Bovendien kan het werkvoorbereidingsproces aanzienlijk worden vereenvoudigd door het elimineren van handmatig en dubbel werk, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de ingebouwde intelligentie van de Voortman-machines. Nestingen worden automatisch gecreëerd en toegewezen aan de meest geschikte machines.

Realtime controle over de werkplaats

Het succes van plaatbewerkers wordt niet alleen bepaald door de juiste machines – het vereist een nauwkeurige planning om te reageren op bestaande contracten, nieuwe contracten binnen te halen, deadlines te halen en flexibel te blijven. Voortmans realtime planningsoplossingen, zoals VACAM Scheduling Overview, bieden klanten volledige controle over de activiteiten op de werkvloer en zorgen voor maximale flexibiliteit zonder obstakels. Via het Operator Dashboard kan realtime inzicht worden verkregen in procestijden, machineplanningen, resterende bewerkingen en meer.

Lees de volledige brochure voor meer informatie over Voortmans automatiserings- en digitaliseringsoplossingen voor waardeketentransformatie: https://www.voortman.net/nl/kennisbank/automatiseer-digitaliseer-waardeketen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.