EASYFAIRS Welding week 20-21-22 OKTOBER 2015
00:55
05-11-2018

Walhalla van de laswereld komt eraan!

Van 19 tot 21 november 2019 wordt Antwerp Expo omgetoverd tot het walhalla van de laswereld. Iedereen die geïnteresseerd is in apparaten en technologieën voor het lassen, verbinden en snijden van metalen en kunststoffen kan er immers terecht voor de elfde editie van Welding Week, het vakevenement dat Easyfairs één keer om de vier jaar organiseert.

In 2015 trok de Welding Week maar liefst 4.721 professionele bezoekers, 904 studenten en 150 standhouders naar Antwerp Expo. Een absoluut record, maar Easyfairs hoopt met de elfde editie nog hogere ogen te gooien. “Traditiegetrouw zullen we het vakevenement in nauwe samenwerking met het Belgische Instituut voor Lastechnieken organiseren”, vertelt marketing event manager Wim Kegelaers. “Dit betekent dat we van de Welding Week opnieuw geen traditionele beurs zullen maken, maar een informatie- en netwerking platform dat precies op maat van de professionele bezoeker is gesneden.

Aangezien het nog eventjes duurt vooraleer de Welding Week 2019 effectief een feit is, is de organisatie nog volop bezig met de invulling van het randprogramma. “Niettemin kunnen we al verzekeren dat een bezoekje aan Welding Week 2019 een absolute must is voor iedereen die met lassen wordt geconfronteerd. Van uitvoerders tot beslissingsnemers: er zal voor elk wat wils zijn. We verwachten trouwens ook een mooi portfolio aan exposanten samen te stellen, met tal van nieuwe materialen, technieken en installaties. Dit is natuurlijk het interessante aan een vierjaarlijkse beurs: telkens weer vallen er tal van innovaties te ontdekken. Hiermee hopen we trouwens opnieuw een pak bezoekers uit het buitenland aan te trekken. In 2015 kregen we maar liefst 27 nationaliteiten over de beursvloer! Kortom: noteer nu alvast 19, 20 of 21 november 2019 in uw agenda, zodat u dit fantastische event niet mist.” 

Tekst: Els Jonckheere  Beeld: Easyfairs

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Metaalvak België partners

HedeliusGebundelde lasexpertise voor nog betere en completere oplossingen