Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

WELDA DEMODAGEN – 17 & 18 OKTOBER

afbeelding_welda_persbericht-kopieren

2 oktober 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Welda nodigt u en geïnteresseerden uit de las- en metaalindustrie uit voor haar DEMODAGEN op 17 en 18 oktober te Gent. Tussen 14u en 22u worden er non-stop demo’s gegeven met de nieuwste digitale lastoestellen, plasmasnijders, metaalbewerkingsmachines, tools,… Wilt u de toestellen liever zelf testen? Ook dat is mogelijk.

Omdat echte machineliefhebbers en lasfanaten een volledige namiddag in hun belevingscentrum vertoeven voorziet Welda gratis drankjes en spitburgers. Bovendien doen ook de leveranciers een extra inspanning voor de bezoekers met exclusieve aanbiedingen en kortingen.

Door de kennis en groei van Welda is in 2007 “WELDA MACHINERY” ontstaan. WM is exclusief invoerder en verdeler van allerlei soorten conventionele, CNC-gestuurde en op maat gemaakte metaalbewerkingsmachines. Tijdens de demodagen kunt u de Machinery Hall met een gigantisch aanbod aan metaalbewerkingsmachines bezoeken. Ook in deze hal zijn er continu demonstraties en kunt u zelf de machines bedienen.

Daarnaast biedt Welda ook de mogelijkheid om hun opleidingscentrum “WELDA ACADEMY” in werking te zien. Bij Welda Academy kunt u in een moderne praktijk- en theorieruimte opleiding geven aan uw medewerkers, lasopleidingen op maat volgen onder begeleiding van het VCL of lascertificaten behalen.

Bekijk het programma op: www.welda.be/demodagen19

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details