Cibo

Cibo, een familiebedrijf met hoofdzetel in Tildonk, biedt schuuroplossingen aan in de vorm van schuur-, slijp- en polijstproducten met advies op maat. Ze leveren unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken, verenigt Cibo drie belangrijke pijlers. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt Cibo specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staan de Cibo toepassingsexperten elke dag opnieuw ter beschikking van hun klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren.

PRODUCTEN
Abrasives
Cibo koopt basismaterialen (schuurrollen en platen) aan en verwerkt ze vervolgens tot schuurproducten voor zeer diverse toepassingen en machines. Van halffabricaat tot eindproduct, quasi uitsluitend voor industrieel en professioneel gebruik. Door verschillende schuurmaterialen slim te combineren hebben ze bij Cibo een aantal unieke & gepatenteerde producten in hun gamma die de nadruk leggen op tijdbesparing en comfortverhoging.

Tools
Cibo heeft een reeks schuurmachines op de markt gebracht die zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen op roestvast staal en moeilijk verspaanbare materialen. Deze machines verbeteren stuk voor stuk de kwaliteit van de afwerking, ze versnellen het resultaat en verhogen het gebruiksgemak van de schuurder.

Kits
De schuurspecialisten van Cibo hebben kant-en-klare oplossingen uitgewerkt voor het bewerken van roestvast staal. Dankzij de Time Saving Kits kunnen de gebruikers kennismaken met de uitzonderlijke eigenschappen van de Cibo producten. Bovendien zitten er bij elke kit uitgebreide instructies en handige tips & tricks. Zo wordt snel en makkelijk een professioneel resultaat bekomen.

Cibo

Bezoekadres:
Deugenietstraat 5
3150 Tildonk