NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

aalbers|farina

aalbers|farina is een zusterbedrijf van het bekende Nederlandse metaalbedrijf aalbers|wico. De opslagsystemen die wij leveren, hebben we ontwikkeld vanuit onze eigen behoefte aan een efficiëntere manier om plaatmateriaal en langgoed op te slaan.

De divisie metaal & techniek van aalbers|wico is een professionele organisatie met meer dan 100 medewerkers. Op onze productielocatie in Renswoude, waar we over ruim 15.000 m2 vloeroppervlakte beschikken, maken we gebruik van de modernste technieken.

een efficiëntere manier om materiaal op te slaan
Toen we enkele jaren geleden een efficiëntere manier zochten om plaatmateriaal op te slaan, bleken alle bestaande alternatieven ontoereikend. In onze draagarmstellingen konden we sowieso onvoldoende materiaal kwijt. Maar ook de opslagmogelijkheden van de geautomatiseerde systemen die destijds verkrijgbaar waren, vielen tegen.

lades in plaats van schappen
Daarom besloten we zelf een platenmagazijn te ontwikkelen De keuze om daarbij met lades te werken in plaats van schappen, bleek een schot in de roos. Zo heeft een magazijn met 46 lades al ruim 50% meer aflegmogelijkheden dan vrijwel alle bestaande systemen met vergelijkbare afmetingen.

ook voor collega-metaalbedrijven beschikbaar
De voordelen van ons platenmagazijn bleven bij collega-metaalbedrijven niet onopgemerkt. Daarom besloten we het als een standalone systeem op de markt te brengen. Net als het langgoedmagazijn dat we ondertussen hadden ontwikkeld voor de opslag van onze buizen, kokers en profielen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Automatisering Adres Molenstraat 20
3927 AC Renswoude
Nederland
Telefoonnummer 0318 - 57 85 28 E-mailadres info@aalbersfarina.nl Website www.aalbersfarina.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details