NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Amalo

Streven naar perfectie

Wie de lat hoog legt, overtreft zichzelf. Van bij de start bewaken we nauwgezet onze kwaliteit. Elk stuk dat buitengaat, moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. Zonder compromissen. Het is dat voortdurend streven naar het beste resultaat waarmee Amalo zich onderscheidt. Voor kleine en grote series, met of zonder duidelijke plannen.

Diepgewortelde passie voor metaalbewerking
Ruim 30 jaar ervaring in de metaalbewerking voor bedrijven komt niet zomaar. Het is het toonbeeld van echte passie en eindeloze ambitie. Zaakvoerder Chris Martin en zijn vrouw Ann Lombaert gaan elke dag voor het beste resultaat. Welk draaiwerk je ook nodig hebt.

We maken je draaifreesstukken in

non-ferro en ferro metalen zoals AISI304 (1.4301), AISI316 (1.4401), AISI303 (1.4305), Ck45, CuZn39Pb3 (Messing), Aluminium, Inconel 600/X750/718, St37, Brons…
kunststoffen zoals POM (Polyoxymethyleen), PTFE (Teflon),…
Voor nabehandeling zoals harden, fosfateren, anodiseren, slijpen,… doen we beroep op onze ervaren externe partners.

Modern machinepark

Waar het in 2010 allemaal begon in een klein ‘kotje’ met 1 machine huist Amalo ondertussen sinds 2016 in een nieuwbouw in Ingelmunster. In het ruime atelier maken 6 volautomatische CNC machines een 24-uursproductie mogelijk. In combinatie met ervaren handen, uiteraard.

Flexibel team met oog voor detail

Een klein team met een familiale aanpak. Dat betekent maximale flexibiliteit voor onze service. We denken actief mee in functie van je eindproduct en spelen kort op de bal. Als een echte partner voor al je CNC draaiwerk.

We zijn vertrouwde toeleverancier voor:

textielbedrijven
raam-en deurbeslag
designers
machinebouw
agrarisch

Duurzame technieken

We produceren met respect voor de natuur en met aandacht voor onze mensen. De zonnepanelen op het dak voorzien deels in de eigen elektriciteit, terwijl een modern ventilatiesysteem de lucht in onze productiehal zuiver houdt. Het zijn investeringen die onze producten indirect versterken.

algemene informatie

Adres Industrielaan 17
8770 Ingelmunster
België
Telefoonnummer +32 51 28 09 11 E-mailadres [email protected] Website www.amalo.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.