NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

AW Tech

AW Tech stond in zijn kinderschoenen in 2000 als eenmanszaak in de Oude Zilverbergstraat en verhuisde in 2003 naar de Maïslaan te Roeselare. In 2011 kreeg onze zaak een nieuwe locatie in de Verbrandhofstraat te Roeselare. Sinds 2020 kan je ons echter vinden in de Meensesteenweg 637 te Roeselare, waardoor we vlotter te bereiken zijn en u nog beter van dienst kunnen zijn.

Winkel

Iedereen, zowel particulieren als professionelen, is welkom in onze winkel. We staan ter beschikking van maandag tot zaterdag. Natuurlijk zijn we 24/7 beschikbaar hier in onze webshop. In onze winkel vind je niet alleen alles terug dat je nodig hebt om kwalitatief te kunnen lassen, maar ook de bijhorende gereedschappen. Na afspraak kan je bij ons ook altijd een lasapparaat komen uittesten. Zo weet je zeker dat het toestel aan alle verwachtingen voldoet!

Automatisatie

Dankzij onze jarenlange ervaring in de laswereld bieden wij ondersteuning en expertise in lasautomatisatie. Gaande van volledige automatisatie tot enkel het lasproces, u kan bij ons altijd terecht, voor alle lastechnieken en in samenwerking met derden!

Lasrookafzuiging

Correcte ventilatie en afzuiging is belangrijk voor de gezondheid van de lasser. Ook hier hebben wij expertise om u daarin te ondersteunen. Wij leveren en plaatsen alle rookafzuigingen op maat, gaande van een enkele lastafel, tot rookafzuiging van volledige productiehallen.

Herstellingen

Wij doen herstellingen van alle lastoestellen en toortsen door onze eigen in-huis technieker. En dit volgens het principe: niet herstelbaar = niet betalen. U kan via www.awtech.be/nl/repair een aanvraag voor herstelling doen, dan nemen wij contact met u op om u zo snel en goed mogelijk terug op weg te helpen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services HerstellingenAutomatiseringLassen Adres Meensesteenweg 637
8800 Roeselare
Belgïe
Telefoonnummer +32 51 24 64 10 E-mailadres [email protected] Website www.awtech.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.