NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

BO-Solutions

BO-Solutions, sterk in maatwerk voor kunststof- en metaalbewerking: CNC draaien, CNC frezen, CNC slijpen, CNC honen, leppen, lassen, montage, meten en reverse engineering.

Wij realiseren kwalitatieve precisie onderdelen, tooling, belangrijke functionele componenten en stukken voor de machinebouw. Dat gaat van kleine tot middelgrote reeksen over prototypes en stukwerk.

Daarnaast zijn we totaalaanbieder, van ontwerp tot en met machine assemblage, we zijn uw partner doorheen het ganse traject.

Ons in house planning- en designteam, samen met onze goed opgeleide medewerkers, technische experten én doorgedreven kwaliteitsmanagement: het BO-Solutions team -of onze mensen- dat is de kracht van dit bedrijf.

Klant of medewerker, de mens staat altijd centraal bij ons. We zijn dan ook fiere leverancier van een team Leuvense studenten, het Belgische Agoria Solar Team, dat met hun zonnewagen BluePoint Atlas, Europees én wereldkampioen zonnewagenracen werd. Een unieke kans voor ons om ons maatschappelijk engagement waar te maken: een zo duurzaam en performant mogelijk voertuig bouwen en tegelijk onze expertise met focus op innovatie tonen, maar ook onze jongeren kansen geven, want zij zijn onze toekomst.

U wil graag meer weten over ons?

Consulteer onze website: https://www.bo-solutions.be

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services PrecisieonderdelenComponenten en Tooling Adres Liebeekstraat 9
8800 Roeselare
België
Telefoonnummer +32 51 24 89 32 E-mailadres info@bo-solutions.be Website bo-solutions.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details