NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

De Tollenaere

Er is vandaag… 350

Driehonderdvijftig verschillende machines van topkwaliteit van meer dan 40 verschillende Europese fabrikanten. Uit dat aanbod kan elke metaal- of aluminiumbewerker vandaag kiezen bij De Tollenaere. Die machines werden na grondige analyse zorgvuldig uitgekozen zodat altijd aan maximale kwaliteitsvereisten wordt voldaan. Na een diepgaande analyse en gesprek met onze ervaren experts wordt voor iedere werkplaats een totaaloplossing voorgesteld die de productiviteit maximaliseert en de kosten reduceert. Als klant kunt u dus rekenen op een maximaal rendement van uw investering. Een ruime selectie van deze machines staat opgesteld in de showroom van 1.000m2 en kunnen uitgebreid gedemonstreerd worden. Dankzij het aanpalende moderne magazijn met meer dan 10.000 machineonderdelen, gereedschappen en handmachines kan ook het volledig productiemagazijn van de klant ingericht worden met werkmateriaal aan een voordelige prijs.

27

Zevenentwintig medewerkers staan dagelijks paraat om aan die missie mee te werken. Enerzijds is er het verkoopteam dat in samenwerking met de technische adviseurs luistert naar de specifieke behoeften van de klant en een eerlijk en op maat gemaakt voorstel uitwerkt. Daarnaast kan de klant rekenen op een technisch team van 10 personen. Zij staan in voor een zorgeloze plaatsing bij levering en een uitgebreide opleiding bij de installatie. Bovendien staan zij op elk moment klaar om technische bijstand te verlenen bij eventuele problemen.

100

Honderd procent kwaliteitsgarantie, service, enthousiasme en inzet worden dagelijks gegarandeerd bij De Tollenaere. U kiest voor een menselijke aanpak en een betrouwbare partner op de lange termijn.

Er was eens… 60

Zestig jaar geleden startte Etienne De Tollenaere een kleine gereedschapshandel. Vol overgave stortte hij zich in de verkoop van gereedschappen. Die inzet zorgde, samen met een continue uitmuntende service, menselijke aanpak en vakbekwaamheid, voor een exponentiële groei door de jaren heen. Dat resulteerde in 1992 in een 2.500m2 bedrijfsoppervlakte in Eeklo.

3

Drie kinderen van Etienne traden in de voetsporen van hun vader en nemen sinds 1992 het dagelijks bestuur van de firma op zich. Marc De Tollenaere startte de afdeling industriële metaalbewerkingsmachines. Hij staat in de voor de aankoop van de machines en coördineert het verkopersteam. Martine De Tollenaere staat in voor de administratie, boekhouding, financiën en personeelszaken. De jongste telg van de drie, Dirk De Tollenaere, bouwde de gereedschapswinkel verder uit en behartigt de aan- en verkoop van professionele machines en gereedschappen voor de vakman.

2

Twee filialen telt De Tollenaere momenteel. In 2008 werd in Houten in Nederland een filiaal opgericht om ook de Nederlandse markt te bedienen van metaalbewerkingsmachines. Dat filiaal wordt momenteel geleid door Theo Stevens.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services MetaalbewerkingsmachinesLassen & snijden Adres Ringlaan 9
9900 Eeklo
België
Telefoonnummer +32 (0)9/377.29.49 E-mailadres [email protected] Website detollenaere.eu/machinery/be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.