Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Terug naar overzicht

ECI Software Solutions Belgium BV

ECI Software Solutions BV is ontstaan door het samengaan van de ERP-bedrijven Bemet International, Inventive, Proteus Systems, Ridder Data Systems, Trimergo en Wintheon. Sinds januari 2021 zijn wij gevestigd in Leusden. We zijn onderdeel van ECI Software Solutions, de wereldwijde speler op het gebied van cloud-based verticale softwareoplossingen voor MKB-bedrijven.

Onze missie
Onze missie is om project- en productiebedrijven te helpen groeien en concurreren door inzet van branchekennis in combinatie met slimme software-oplossingen zodat ondernemen gemakkelijker wordt.

Onze oplossingen
Wij bieden geïntegreerde, branche-specifieke softwareoplossingen voor bedrijven binnen de maakindustrie. Daaronder vallen ERP-software (Enterprise Resource Planning), APM-software (Advanced Production Managementsystem), CAD/CAM-softwareBusiness Intelligence-oplossingenoplossingen op het gebied van ketenintegratie en mobiele applicaties. Wij optimaliseren en automatiseren hiermee processen over de gehele waardeketen voor klanten in 27 landen, zodat onze klanten het maximale uit hun maakbedrijf kunnen halen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Drukkerijstraat 11 D
9240 Zele
België
Telefoonnummer 052 - 57 88 44 E-mailadres belgium-info@ecisolutions.com Website ecisolutions.com/nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details