NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Germond

In 1989 besloot dhr. Luc Donck het bedrijf waar hij sinds 1973 in dienst was, te verlaten en als zelfstandige een soortgelijk bedrijf op te starten. Op 1 augustus 1989 werd GERMOND opgericht. Begin 1990 werd het bedrijf met enkele werknemers uitgebreid. Aanvankelijk was de opbouw van een klantenpotentieel in de regio prioritair.

Oorspronkelijk gestart met de verkoop van gereedschappen en conventionele machines, is de verkoop van CNC-gestuurde machines één van de belangrijkste pijlers geworden. Germond heeft zich in de afgelopen 20 jaar opgewerkt tot één van de meest toonaangevende bedrijven in de sector.

Visie
“Germond wil niet enkel een product leveren, maar wil voor iedere klant een oplossing bieden. Hiertoe wordt de klant vanaf het eerste contact tot bij bestelling bijgestaan door ons team van ervaren ingenieurs en technici om de juiste machine voor hun productieproces te selecteren. Hier houdt het echter niet op. Germond staat garant om de klant blijvend te begeleiden zolang dit nodig blijkt. Hiertoe voorziet Germond geschikte, op maat gemaakte opleidingen voor de werknemers van de klant die de machines bedienen. Dit opnieuw om het product optimaal te gebruiken en de klant een efficiënt productieproces te bezorgen. ”

Dat deze visie door onze klanten gesmaakt wordt, blijkt uit volgende citaten (bron : Qfor-audit) :

  • ” We vergelijken en komen steeds uit bij Germond, omwille van het vertrouwen en de goede kwaliteit”
  • “Ik ben heel tevreden. Het sterke punt van de organisatie is ongetwijfeld de service. De organisatie houdt zich aan de afspraken, is correct en werkt professioneel. De mensen staan echt achter hun product en hun klant”.
  • “Ik ben heel tevreden. We hebben vertrouwen in de organisatie. Ze communiceren goed en ze hebben een goede dienst na verkoop. We hebben al vier machines bij hen gekocht en dat zegt toch wel voldoende denk ik. “

algemene informatie

Services MetaalbewerkingsmachinesGereedschappen Adres L. de Raetlaan 59
8870 Izegem
België
Telefoonnummer 051 31 06 72 E-mailadres [email protected] Website germond.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.