NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

HALTER CNC Automation

De marktomstandigheden in de verspanende sector zijn in de afgelopen jaren sterk veranderd. Klanten zijn veeleisender geworden. Niet alleen verwachten zij dat u tegen concurrerende prijzen levert, maar ook in kleinere series en met kortere levertijden. Tegelijkertijd hebt u te maken met stijgende loonkosten en een gebrek aan CNC-operators.

Hiervoor heeft HALTER CNC Automation, door zijn jarenlange ervaring in de verspanende industrie en de productieautomatisering, de HALTER LoadAssistant ontwikkeld. Dit is een robot beladingssysteem voor het automatisch beladen van CNC machines. De CNC robot kan aan elke nieuwe of bestaande CNC draaibank of CNC freesmachine worden gekoppeld en zelfs worden verplaatst van de ene naar de andere machine.

De HALTER LoadAssistant is een slim en doordacht systeem en doet wat het moet doen: uw CNC-machine beladen met kleine en middelgrote series, zonder dat u daar robotkennis voor nodig hebt en met zeer korte omsteltijden.

De voordelen van de HALTER LoadAssistant:

  • verhoogt uw productieopbrengst, machine-efficiëntie en winst
  • de competenties van uw medewerkers worden beter benut
  • snel en simpel te verplaatsen, dus geschikt voor meerdere machines
  • eenvoudig te bedienen; er is geen robotkennis nodig
  • zeer korte omsteltijden

De HALTER LoadAssistant is ontwikkeld in samenwerking met de Fastems Groep. Fastems is wereldwijd marktleider op het gebied van productieautomatisering, met meer dan 1500 geïnstalleerde systemen.

Sinds de oprichting van Halter CNC Automation in 2013 is het bedrijf fors gegroeid. Wij beschikken anno 2018 over een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 18 landen in de wereld; van Europa tot Amerika en zelfs Nieuw-Zeeland.

algemene informatie

Services Verspaningsmachines Adres Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken
Nederland
Telefoonnummer 31 (0)88 015 7400 E-mailadres info@haltercnc.com Website haltercncautomation.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details