NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Jepson Power Group NV

Koelmiddelvrij zagen van metaal

Een continu streven naar innovatie is een belangrijke factor in de groei van elk bedrijf. Sinds de oprichting in 1984 is het ontwikkelen van innovatieve oplossingen het motto van Jepson Power, de uitvinder van de Dry Cutter-technologie voor het zagen van staal, roestvrij staal en composietmaterialen. Deze technologie zaagt zonder koeling, met een kortere zaagcyclus, bijna braamvrij en met een langere levensduur.

Het vermijden van het gebruik van smeer- en koelvloeistoffen biedt ecologische en economische voordelen. Enerzijds komen er geen schadelijke chemicaliën in het milieu terecht en anderzijds zijn er geen kosten voor de aanschaf en afvoer van deze producten en het reinigen van de werkstukken na het zagen. Dankzij het zuivere snijpatroon is zelfs ontbramen optioneel.

Dankzij jarenlange ervaring en een dynamische R&D-afdeling kan de fabrikant uit Eschweiler oplossingen op maat ontwikkelen, waaronder zaagbladen met speciale oppervlaktebehandeling voor het zagen van een grote verscheidenheid aan roestvrij staal.

Innovatie betekent voor ons het voortdurend verbeteren van onze producten, maar ook het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en service door te investeren in onderzoek en ontwikkeling. Met onze dry cutter technologie in de bekende geel-blauwe kleuren willen wij in de toekomst nieuwe normen stellen. Tegenwoordig wordt in onze fabriek in Eschweiler de nieuwe generatie dry cutter machines met hun unieke zaagbladen ontwikkeld en getest met als doel sneller te zagen, de levensduur te optimaliseren en grotere zaagoppervlakken te bereiken. Als marktleider op het gebied van zaagbladen met hardmetalen tanden en één van de leidende spelers op het gebied van draagbare elektrische gereedschappen streven wij er voortdurend naar om de meest geavanceerde producten te ontwikkelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Voorbeelden hiervan zijn de gecoate NSF-zaagbladen voor het zagen van RVS, extreem dunwandige en schokbestendige LBS-zaagbladen voor het zagen van metalen roosters, trapeziumplaten, profielen, kabelgoten en rolluikbuizen, maar ook RVS-zaagbladen voor draadloze machines.

Uitgebreid machineprogramma

Jepson Power levert niet alleen dry cutter machines en hoogwaardige zaagbladen voor het zagen van een grote verscheidenheid aan materialen. Klanten vinden er ook kernboormachines met hun accessoires, draadsnijmachines, pijpslijpmachines en polijstmachines met hun accessoires, en lasschuinfrezen. Uiteraard zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop van de machines en verbruiksartikelen, maar kunnen onze klanten ook een beroep doen op onze ervaren specialisten voor technische ondersteuning en onderhoud, bijvoorbeeld voor het opnieuw slijpen van de tanden van een zaagblad. Alle onderdelen voor onze machines kunt u snel en eenvoudig bestellen in de onlineshop. Wij zorgen voor een snelle en vlotte levering.

DryTech®-zaagbladen met hardmetalen tanden

Jepson Power heeft een assortiment zaagbladen met hardmetalen tanden ontwikkeld, dat geschikt is voor het snel en braamvrij zagen van metalen buizen en profielen zonder koelvloeistof op hoge snelheid stationaire halfautomatische en volautomatische machines en draagbare zaagmachines. Ze kunnen worden gebruikt voor de verwerking van staal, roestvrij staal, kunststof, composietmaterialen, aluminium en andere non-ferrometalen. Het assortiment omvat zaagbladen vanaf 0,5 mm dik en met een diameter tussen de 137 en 730 mm, maar op aanvraag zijn ook speciale maten leverbaar. De hoge zaagsnelheid verkort de cyclustijden aanzienlijk en bespaart materiaal dankzij de dunwandige zaagtechnologie. De geometrie van de HM-tanden wordt aangepast aan het te zagen materiaal. De speciale tandvorm garandeert een perfecte zaagsnede en een lange levensduur van de zaagbladen.

Marketing & beurzen

Onze marketingafdeling is het hart van ons bedrijf en speelt een cruciale rol bij het promoten van onze producten en het versterken van ons merk. We zijn er trots op dat we een team van hoogopgeleide en creatieve professionals hebben die gepassioneerd zijn over hun werk.

Onze marketingstrategie is gebaseerd op een grondige marktanalyse en een diep inzicht in de behoeften en wensen van onze klanten. We vertrouwen op innovatieve benaderingen om ons elektrisch gereedschap op de markt te positioneren en onze doelgroep te bereiken. Ons doel is om ons merk neer te zetten als synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Voor ons bedrijf is de deelname aan beurzen uiterst belangrijk. Hier hebben we de mogelijkheid om onze elektrische gereedschappen aan een breed publiek te presenteren en onze boodschap effectief over te brengen. Onze marketingafdeling werkt nauw samen met het verkoopteam om ervoor te zorgen dat onze beursstands aantrekkelijk vormgegeven zijn en onze producten optimaal gepresenteerd worden. We vertrouwen op live demonstraties om de prestaties van onze elektrische gereedschappen aan bezoekers te demonstreren en hen te overtuigen van de kwaliteit ervan.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Power Tool Manufacturer Adres Ernst-Abbe-Straße 5
52249 Eschweiler
Duitsland
Telefoonnummer +49 2403 64 55 0 E-mailadres [email protected] Website www.drycutter.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.