NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Lastek

Hier geen “over ons”.
Wij hebben het liever over u.

Immers: u bent het waarom wij al 60 jaar bestaan.
U bent die klant die voluit kiest voor kwalitatieve materialen.

U BENT DIE PROFESSIONAL
U bent die professional, die vakman die eer haalt uit zijn werk. “Alles begint bij goed gereedschap” is u met de paplepel ingegeven.

Kwalitatief vakmateriaal dat de job goed doet, daar start u mee.

U DENKT SLIM NA OVER HET TOTAALPLAATJE.
Krijg ik na aankoop ook goede ondersteuning? Hoe zit het met de indienststelling van mijn lasmachine? Krijg ik uitleg over speciale toevoegmaterialen?

Heb ik zekerheden qua onderdelen, herstellingen? Een vaste contactpersoon die mijn bedrijf kent?

U HEBT VAARDIGHEDEN EN ERVARING
Dat maakt dat u vakwerk kan leveren. Die kwaliteiten wilt u niet teniet doen door met minderwaardig gereedschap te werken.

U beseft trouwens dat die betere materialen zichzelf terugverdienen. Langere levensduur, beter laswerk, hogere restwaarde.

U BENT ONZE KLANT!
Wij doen alles om u te bedienen zoals professionals verdienen.

Valt er dan niets te vertellen over Lastek? Zeker wel!
We bestaan sinds 1958. We hebben dochters in Nederland en Italië. Dealers over de continenten. We hebben de enige Belgische productielijn van lasspecialiteiten. We hebben nooit of te nimmer verminderd op kwaliteit, ongeacht wat de rest van de lasmarkt doet. Kwaliteit koesteren we, de technieken laten we evolueren. Het gamma is altijd hypermodern, aan de top van de lasmarkt.

Onze productie-afdeling

Ook vandaag werken we met een eigentijdse visie: zelf onderdelen ontwikkelen waarin we experts zijn, onderdelen láten ontwikkelen waar dit betere producten kan opleveren. Zo werken verschillende Europese ontwikkelaars voor Lastek. Onze focus: welke bestaande behuizingen voldoen aan de hoogste standaarden? Welke recentste technische innovaties kunnen we incorporeren? En waarin is onze eigen productie onklopbaar? We denken uit de box, we ontwikkelen en combineren het beste van verschillende werelden. Zo slagen we erin om professionele lassers altijd een topgamma te kunnen aanbieden.

Het resultaat? De vakman heeft met Lastek-producten betrouwbaarheid aan zijn zijde. Geen zorgen over uitval, over kwaliteit, over vlot werken. Exact wat een vakman nodig heeft.

We kunnen nog veel troeven opnoemen, maar we laten liever de praktijk spreken. Test ons, daag ons uit en merk dat wij de rechterhand van de vakman zijn. Dat is onze missie, en daar organiseren we ons bedrijf naar.

Aangename kennismaking.

algemene informatie

Services Lassen Adres Toekomstlaan 50
2200 Herentals
België
Telefoonnummer +32 14 22 49 11 E-mailadres [email protected] Website www.lastek.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.