NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Terug naar overzicht

Laura Metaal

Flexibele partner voor industrie en handel

Met de geavanceerde decoilinstallaties verwerken we coils tot platen. Nauwkeurig, in elke gewenste maat en met een optimale vlakheid. Wij beschikken over twee van de modernste decoillijnen, de Sundwig Kohler-lijn en de zware FIMI-lijn. Onlangs hebben wij een unieke platenbeitsbaan in gebruik genomen. Deze lijn is de enige continue platenbeitsbaan in Europa.

Diensten

Betrokken mensen

Onze mensen maken het verschil. Laura Metaal investeert continu in de ontwikkeling en opleiding van zijn mensen. Laura Metaal is een servicebedrijf pur sang. Wij willen excelleren in het verlenen van service aan onze klanten. Dat begint bij het zo goed mogelijk begrijpen wat u nodig heeft. Vakmanschap en begrijpen wat belangrijk is voor de klant staan voor alle medewerkers voorop.

Laura Metaal Staalcenter Maastricht streeft naar een perfect eindproduct. Naast betrokken, goed gekwalificeerde mensen en de beste machines, is ook de werkwijze cruciaal. Laura Metaal Staalcenter Maastricht beschikt over het NEN ISO 9001:2015 certificaat. Laura Metaal Staalcenter Maastricht is ook gecertificeerd voor het herwaarmerken van metalen.

algemene informatie

Services Metaalbewerking Adres Klipperweg 20
6222 PC Maastricht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 – 999 64 00 E-mailadres sales.staalcenter.maastricht@laurametaal.nl Website laurametaal.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details